DuList IN

Solveig s Madonine turneje stiže ravno u Revelin

Solveig s Madonine turneje stiže ravno u Revelin

Seriju gostovanja superstar DJ-eva u Culture Clubu Revelinu u srpnju otvara poznati producent, DJ, hitmaker, majstor francuske elektronike i Madonnin stalni suradnik Martin Solveig nastupom u četvrtak, 5. srpnja.

S preko 2 milijuna prodanih ploča, više od 60 milijuna pregleda senzacionlanog hit singla „Hello“ na You Tubeu i nakon ozbiljnog rada na Madonninom novom albumu “MDNA”, ovaj Francuz se samouvjereno vraća u klubove, gdje će publika ponovo osjetiti čaroliju neprestanog plesa do zore.
 
DJ-iranjem i produkcijom se počeo baviti s 18 godina kada već nastupa po poznatim pariškim klubovima. Debi album, «Sur la Terre» objavio je 2002. godine i to izdanje postavilo ga je visoko među nove nade francuske elektronike. Poziciju je dodatno učvrstio nasljednikom «Suite» godinu dana kasnije, ali pravu svjetsku slavu stječe trećim albumom, «Hedonist», na kojem se nalazi megahit «Jelousy». Četvrti LP, «C'est La Vie» objavljen je 2008. godine i dao naslutiti da je Martin na pravom putu za velike stvari. One su došle sa «Smash»-om, izdanjem iz 2011. godine na kojem se nalaze ogromni hitovi «Hello», «Ready To Go», «Big In Japan» i «The Night Out» u kojima surađuje sa kanadskim electro pop bendom Dragonette, Kele Okerekeom, vokalom grupe Bloc Party i pjevačicom Sunday Girl. Usporedno s osvajanjem top lista Martin Solveig surađuje sa brojnim pop zvijezdama, ali definitivno je najupečatljivija ona sa kraljicom popa, Madonnom, na čijem aktualnom albumu «MDNA» je bio jedan od producenata i na čijoj svjetskoj turneji nastupa kao DJ.

Upravo u Culture Club Revelin Solveig stiže ravno sa Madonnine turneje koja počinje 28. lipnja u Berlinu. Poslije Berlina Martin je prati u Kopenhagenu i Goeteburgu nakon čega sljeće u Dubrovnik 5. srpnja.
Martin Solveig, veliki ljubitelj tenisa i još veći tvorac megahitova jedno je od najvećih imena koja će posjetiti Dubrovnik ovog ljeta i najjači uvod u centralni dio sezone.
 
Ulaznice za nastup Martina Solveiga u prodaji su po cijeni od 99 kn, odnosno 149 kn na dan nastupa 5. srpnja.
 
 

Pročitajte još

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist

PUTOPIS IVANE PAVLIĆ PAVLINA Tajland – centar seks turizma i zemlja anđela

Dulist