Sport

Smijenjen Đuho! Bobić novi trener Juga!

Juniori Juga PH 2014.

Veselin Đuho više nije trener VK Jug Croatia osiguranja. Odluka je to Uprave kluba kao posljedica serije loših rezultata u 2014. godini.

Dosadašnji trener juniorskog sastava Miho Bobić će preuzeti prvi tim, a pomoći će mu Mile Smodlaka, dosadašnji trener mlađih juniora. Veselin Đuho bit će trener juniora, a njegov dosadašnji pomoćnik Maro Balić preuzet će mlađe juniore.

– Zbog niza loših rezultata, gdje je Jug u pojedinim trenucima igre izgledao nemoćno, a ususret završnici sezone, Uprava kluba donijela je odluku da se izvrše zamjene u stručnom vodstvu kluba, iako ono nije isključivi krivac za ovakvo stanje. Dosadašnji trener Veselin Đuho preuzet će mjesto trenera juniora, a sadašnji trener juniora Miho Bobić preuzima mjesto šefa struke, odnosno trenera seniorske ekipe.
Maro Balić, dosadašnji pomoćnik glavnog trenera preuzima mlađe juniore, a sadašnji trener mlađih juniora Mile Smodlaka će obavljati ulogu pomoćnika Miha Bobića – stoji u priopćenju VK Juga.

Miho Bobić rođen je 22. studenoga 1972. godine u Dubrovniku. Kao igrač je prošao kroz sve uzraste Vaterpolskog kluba Jug. Trenersku karijeru započeo je u matičnom klubu VK Cavtat gdje je tu funkciju obavljao punih 13 godina. U dvije prvoligaške sezone vodio je momčad Gusara iz Mlina, a posljednjih sezona trener je juniora u VK Jug CO.

Od 2009. do 2012. godine kao pomoćnik Elvisu Fatoviću, sa seniorskom momčadi Juga osvojio je dva prvenstva Hrvatske, dva hrvatska Kupa i Jadransku Ligu, a trenutno je pomoćni trener juniorske reprezentacije Hrvatske.

Pročitajte još

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist