Zanimljivosti

SLAŽETE LI SE Modni stil prema horoskopskom znaku

SLAŽETE LI SE Modni stil prema horoskopskom znaku

Prema nekim istraživanjima, horoskopski znak u kojem smo rođeni utječe na to kakvu odjeću i stil preferiramo.

Tko voli biti praktičan, a tko upadljiv pronađite u modnom opisu za svaki znak koji donosi DIVA.hr. Procijenite sami točnost!

Ovan

Svoj stav izražavaju načinom odijevanja, a vole vojnički stil i crvenu boju. Ne ustručavaju se nositi upadljiv nakit, ali i modne dodatke poput šešira, kapa ili marama. Muškarci više preferiraju sportski stil, dok žene vole biti zakopčane “do grla”.

Bik

Na prvom mjestu im je udobnost pa preferiraju praktične komade koji im dobro stoje. Odaberu provjerene komade i njima skrivaju nedostatke, a pažnju obraćaju na materijal i kvalitetu proizvoda. Među omiljenim bojama su zemljane i crna. Što se tiče modnih dodataka, žene ga vrlo često nose, a najčešće su to ogrlice i marame.

Blizanci

Vole izgledati trendi pa će mnogo pažnje posvetiti novim komadima odjeće, iako preferiraju ležeran stil. Ne ustručavaju se nositi otkačene boje i šaljive natpise, a vole biti primijećeni.

Rak

Za razliku od blizanaca, njima moda nije na prvom mjestu pa ćemo ih najčešće vidjeti u ležernim izdanjima, a omiljene komade nose do iznemoglosti. Ipak, oslanjaju se na klasiku te će rado istaknuti dekolte, ako je takva prilika. Od boja vole bijelu, plavu te zemljane tonove, dok će kombinaciju osvježiti neobičnim remenom.

Lav

Pripadnici ovog horoskopg znaka slabi su na marke, ali su i pravi trendseteri. Ipak, stil im se nekad može okarakterizirati i kao kičasti jer vole nositi krzno i zlatne detalje. Ipak, pohvalno je što će radije imati nekoliko ključnih odjevnih komada, nego gomilati one nekvalitetne.

Djevica

Prirodni materijali, zemljani tonovi, crna boja, detalji… Tako je najjednostavnije opisati stil koji preferiraju djevice. Posebno su im važni detalji pa ih sve ukomponiraju s kombinacijom, a osobito vole srebro i bijelo zlato.

Vaga

Vage su pravi modni sljedbenici. Vole kupovati odjeću i čitati modne časopise, a omiljene boje su im pastelne poput roze i plave. Bitna im je i kvaliteta, a njeguju sportski elegantni stil. Osim mode, vole i tretmane pa nerijetko posjećuju frizerske salone kako bi se opustili.

Škorpion

Ne vole slijepo pratiti trendove, a vole eksperimentirati sa stilovima. Broj jedan među bojama je crna, a njihov glavni modni dodatak je privlačnost kojom zrače. Žene će prije odabrati hlače, a muškarci vole odjeću koja naglašava njihovu građu.

Strijelac

Njima je udobrnost na prvom mjestu, a kad nose modne dodatke poput šešira, remena, marama ili rukavica, onda najčešće pretjeraju. Od boja preferiraju jarke poput crvene, ljubičaste i narančaste, a od zemljanih tonova smeđu.

Jarac

Neće se ustručavati izdvojiti novac ako se radi o kvalitetnom komadu robe. Vole umjerenost te klasičnu eleganciju. Žene ne preferiraju isticanje ženstvenosti, dok se muškarci oblače ovisno o prilici – vole ležeran, ali i elegantan stil.

Vodenjak

Znaju spajati nespojivo, a njihovo odijevanje odraz je njihovog razmišljanja te im nije bitno što će okolina reći. Žene spajaju ležeran i glamur, a osobito su slabe na šljokice i perlice. Muškarci ipak više preferiraju ležernu odjeću, a omiljeni su im modni dodaci satovi.

Ribe

Svoju kreativnost pokazuju odijevanjem, a uvijek će izgledati elegantno i ženstveno. Čipka, slojevitost, šalovi i visoke pete neizostavni su detalji njihovog ormara, a najdraže boje su roza, plava, bijela i srebrna. Muškarcima je bitno da im je odjeća markirana, ali udobna.

Pročitajte još

Dubrovkinja Zrinka Ćorić jedna od 15 finalistica za Miss Universe Hrvatske

Dulist

I OTAC VLAHA BUKOVCA UZGAJAO DUDOV SVILAC ‘Ćaće je uza me čuvao bube’

Dulist

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist