Sport

SLANO Ne propustite još jednu ‘turu’ City Games!

SLANO Ne propustite još jednu 'turu' City Games!

Nakon mjesec dana putovanja po regiji, popularne ljetne igre City Games se u potrazi za svojim ovogodišnjim prvakom vraćaju na hrvatsku obalu. Točnije, dolaze u Slano u kojem će baciti sidro 28. srpnja.

“S iznimnim zadovoljstvom vraćamo se u Dubrovačko-neretvansku županiju. Proteklih par tjedana putovali smo po regiji i otkrivali kandidate za međunarodni dio natjecanja, vrijeme je da se zahukta priča i oko prvaka Hrvatske. Možda on bude upravo iz Slanog, dođite i bodrite svoje favorite!”, izjavio je autor projekta Miroslav Krzyk.

Slano je domaćin kvalifikacijskog susreta, čiji će pobjednik osvojiti kartu za jedan od nadolazećih challengera, iz kojih put vodi u hrvatsko finale u Viru 10. kolovoza. U finalu će se najbolji od najboljih nadmetati za naslov nacionalnog prvaka, te ujedno predstavnika Hrvatske u međunarodnom dijelu natjecanja. Veliko međunarodno finale na rasporedu je 2. rujna u Biogradu na Moru.

Natjecatelje i posjetitelje očekuje pregršt zabave i adrenalina 28. srpnja na rivi, gdje će se odvijati nadmetanje u nizu zanimljivih disciplina, poput letećeg vaterpola, vodene alke i mošarke. Prije nego li se odrasle ekipe upuste u nadmetanje, u City Games Junior igrama moći će od 18h uživati osnovnoškolski uzrasti.

Ovaj zabavno-sportski susret organiziraju Turistička zajednica Općine Dubrovačko primorje i agencija Adria events iz Rijeke, a ulaz je besplatan.

Nakon Slanog, City Games karavana nastavlja svoj put prema Tučepima i Brelima.

Za više informacija posjetite službenu stranicu.

Pročitajte još

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr

Košarkaši Dubrovnika Pjević i Pavlović pozvani u mlađu reprezentaciju

Dulist