DuList IN

SKUPLJANJE DONACIJA Za Žarkovicu će zapjevati Carla Belovari, Zoran Mišić, Markiz…

SKUPLJANJE DONACIJA Za Žarkovicu će zapjevati Carla Belovari, Zoran Mišić, Markiz...

Indigo – udruga za dobrobit i zaštitu životinja slavi svoj prvi rođendan 25. listopada u klubu Hard Place u Zagrebu. Na proslavi rođendana će se prikupljati donacije za napuštene životinje koje se nalaze pod skrbi Udruge Indigo te Društva za zaštitu životinja Žarkovica iz Dubrovnika.

– Vjerujemo da ste svi upoznati sa situacijom u Žarkovici te da imaju preko 300 pasa za koje skrbe. Donacije u vodu hrane, ampula, vodilica i ogrlica su najpotrebnije za obje Udruge. Ukoliko želite možete i donirati financijska sredstva za pokrivanje veterinarskih troškova – kažu organizatori rođendana, a detalje možete pogledati i na Facebooku.

Udruga Indigo ima 4 osnivača koji nisu plaćeni za taj posao te zapravo svoje slobodno vrijeme provode pomažući životinjama. Do sada su udomili oko 350 životinja i ne odustaju u svojoj namjeri da pomognu što većem broju ostavljenih, zaderanih i zlostavljanih životinja, napominju.

Uz samo udomljavanje Udruga Indigo se bavi i edukacijama novih i starih vlasnika te isto tako pruža mogućnost školice lijepog ponašanja svim udomiteljima. U suradnji sa trenerom Nevenom Kovačevićem rade na socijalizaciji i rehabilitaciji pasa.
Proslavu rođendana će obogatiti i Ines Mlinarić Stakić ( Markiz ), Carla Belovari, 4head te Zoran Mišić bend.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist