DuList PROMO

Škola squasha u Dubrovačkim Vrtovima Sunca

Škola squasha u Dubrovačkim Vrtovima Sunca

Dubrovački Vrtovi Sunca savršena su destinacija za sve sportske i fitnes entuzijaste. Sportski centar resorta ističe se vrhunskim i potpuno opremljenim dvoranama te raznovrsnim izborom unutrašnjih i vanjskih aktivnosti koje omogućuju ostanak u formi, poput grupnih aktivnosti, wall-climbinga, squasha, tenisa i nogometa.

Ove jeseni nadopunili su ponudu školom squasha za djecu i odrasle, pod vodstvom naših profesionalnih trenera. Treninzi će se održavati tri puta tjedno u popodnevnim satima s početkom u ponedjeljak, 08. listopada 2017.

Squash je igra koja razvija psihofizičku kondiciju i idealan je način za sagorijevanje masnih naslaga, dok kod djece dodatno razvija motoriku, preciznost i koncentraciju te omogućuje idealnu rekreaciju kroz druženje s vršnjacima. Ako želite pokušati nešto novo i pritom se dobro zabaviti svakako posjetite Dubrovačke Vrtove Sunca i pridružite se školi squasha!

Za dodatne informacije i rezervacije javite se na telefonski broj: +385 20 361 981 ili na e-mail: sports.centre@sungardensdubrovnik.com.

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist