Crna kronika

SKANDAL Tjelohranitelji Milanke Opačić napravili ‘cirkus’ u kafiću na Vojnoviću

SKANDAL Tjelohranitelji Milanke Opačić napravili 'cirkus' u kafiću na Vojnoviću

Iza slučaja naguravanja u jednom kafiću u ulici Iva Vojnovića čini se stoji puno više od tek ‘jednog policijskog službenika’, kako je glasila službena verzija priče. Naime, prema pisanju 24 sata, sve su zakuhali tjelohranitelji potpredsjedince Vlade Milanke Opačić, koja je taj dan privatno boravila u Dubrovniku. Ona naime, već neko vrijeme ima pojačanu policijsku zaštitu, a nakon što je ministrica i potpredsjednica Vlade pošla spavati četiri pripadnika MUP-ove Uprave za posebne poslove sigurnosti (UPPS) pošla su u provod u kafić Inside.
Tamo su navodno vrijeđali djevojku (29), a situacija je eskalirala nakon što je u njezinu obranu pritekao 30-godišnjak. Netko je potom pozvao policiju koja je na licu mjesta pokušala legitimirati sudionike incidenta, no prema riječima očevidaca, koje prenose 24 sata, UPPS-ovci su bili bahati i bezobrazni te uz poruku kako su tjelohranitelji Milanke Opačić odbili pokazati dokumente. Naši ‘plavci’ potom su pozvali interventu policiju koja ih je maricom prevezla u Vilu Palmu.
Sva krivnja u konačnici je pala na najmlađeg zaštitara, 25-godišnjeg policajca iz Karlovca, koji je napuhao 1,47 promila.
Načelnik UPPS-a Željko Renić svu četvoricu je odmah suspendirao, a iz Zagreba su po hitnom postupku poslani novi tjelohranitelji. Njih su do dolaska mijenjali pripadnici dubrovačke interventne policije.

Pročitajte još

OTKRIVENO ZLOČINAČKO UDRUŽENJE U Hrvatsku prokrijumčarili najmanje 305 kilograma marihuane

Dulist

Vozio s 2,5 promila alkohola u krvi, ostao bez dozvole na tri mjeseca

Dulist

Uhićen Francuz zbog prometne nesreće u kojoj je teže ozlijeđen Libertasov vozač

Dulist