Zanimljivosti

Šimunović: Nikad nismo dobili lažne dojave

Šimunović: Nikad nismo dobili lažne dojave

Voditeljica Eko fona Jadranka Šimunović oštro je reagirala na priopećnje Općine Konavle vezano za sjeću stabala na Cavtatskoj rivi.

Njeno priopćenje donosimo u cijelosti:

– U svezi našeg otvorenog eko apela od 14. 04. 2012. da se spriječi nakana sječe stabla na Cavtatskoj rivi u odgovoru Općine Konavle, a po dojavama mještana Cavtata na naše Zeleni telefon Eko-Fon, nije točno da Općinu Konavle nismo kontaktirali. Pokušali smo, ali bio je vikend.

Zato smo im u ponedjeljak,15. 04. 2012. ujutro poslali žurni faks i još smo uz to taj dopis poslali poštom. Kada smo vidjeli da Općina Konavle ne reagira i nakon dva dana, a Cavtaćani zabrinuto i dalje zovu i mole da spasimo bor i ostala stabla na rivi, tek 17. 04 u 22,40 poslali smo otvoreni eko apel na dubrovačke portale u cilju spasa zelenila prelijepe cavtatske rive.

U srijedu ujutro, odnosno 18. travnja u 10,35 h na naš Zeleni telefon Eko-Fon nazvala nas je projektantica iz Cavtata koja nam je rekla da bi se trebala s nama naći u svezi našeg dopisa – skidanja par stabala – na Cavtatskoj rivi te da ju je uputila Općina Konavle da s nama kontaktira.
Jedina greška što nam se dogodila, a to je tehnička greška napisali smo ispred crkve Sv. Nikole, a trebalo je ispravno „ispred samostana Gospe od snijega“.

Već punih 12 godina naš Zeleni telefon Eko-Fon 020/453-850 je otvoren za sve građane našeg Planeta od 0-24 sata i nikada nismo dobili neke lažne ili neutemeljene dojave. Između nas i građana razvilo se tako veliko povjerenje i želja da sačuvamo ovu ovozemaljsku ljepotu i zaista nam nije cilj da obmanjujemo javnost nego da je pravovremeno i istinski obavijestimo!“

„Vidjeti neće oči moje pjesmu ko stablo lijepa što je!“- priopćenje je voditeljice Eko-Fona Jadranke Šimunovć.  
 
 

Pročitajte još

Oliver u rodnoj Vela Luci konačno dobiva spomenik?!

Dulist

Sretan rođendan dobrom duhu Grada, našem slavuju Gogi Bonačić!

Ivana Mijić Vulinović

NOVI TREND? U jednoj državi mlađima od 14 godina zabranjen pristup društvenim mrežama

Dulist