Sport

ŠESTO KOLO TRIGLAV LIGE Uspješni Primorje, Jugaši, Jadran ST i Mornar Brodospas!

ŠESTO KOLO TRIGLAV LIGE Uspješni Primorje, Jugaši, Jadran ST i Mornar Brodospas!

Šesto kolo Triglav regionalne vaterpolo lige bilo je uspješno za riječko Primorje Erste Bank koje je u Rijeci, u derbi utakmici kola, nadigralo momčad Radničkog Kon Tiki rezultatom 14:7 (1:1, 5:0, 5:3, 3:3).

Pred ispunjenim tribinama bazena Kantrida Primorje je nakon teške prve četvrtine u ostatku utakmice dominiralo, a obranama se istaknuo golman Frano Vićan s njih sedam, dok je najbolji strijelac bio Sandro Sukno sa četiri postignuta pogotka. U strijelce su se upisali Radu 2, Peroš 1, Muslim 1, Elez 1 (1), Šetka 2, Garcia 2 te Buljubašić 1.
U šestom su kolu uspješni bili i Mladost koja je u Zagrebu nadigrala momčad Budve, Jug CO koji je u Kotoru slavio protiv Primorca te Mornar Brodospas koji je u Splitu pobijedio Jadran iz Herceg Novog, dok je poraz upisao OVK POŠK. U šestom su kolu postignuti sljedeći rezultati:

Grupa A:
Mladost-Budva 14:9
Primorje EB-Radnički Kon Tiki 14:7
Partizan-OVK POŠK 13:3
Jadran ST-AVK Branik 14:10

Grupa B :
Mornar BS-Jadran HN 11:4
Primorac-Jug CO 9:16
Vojvodina-Crvena zvezda

U sedmom su kolu u izravnom TV prijenosu, koji mogu pratiti MAXtv korisnici na Arenasport kanalima, utakmica između momčadi POŠK-a i Jadrana ST koja se u Splitu igra u subotu, 15.11. 2014. u 17.15 sati, te utakmica između Radničkog i Mladosti koja se igra u Kragujevcu u nedjelju, 16.11. s početkom u 17.15 sati.

U Triglav regionalnoj vaterpolo ligi igra 15 klubova. Predstavnici Hrvatske su: HAVK Mladost, VK Jadran, VK Jug CO, VK Medveščak, VK Mornar BS, OVK POŠK i VK Primorje EB. Od srpskih klubova u Ligu su ušli: VK Crvena zvezda, VK Partizan, VK Radnički i VK Vojvodina. Predstavnici Crne Gore su VK Budva, PVK Jadran i VK Primorac, dok je jedini slovenski predstavnik AVK Branik iz Maribora.

 

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr