Sport

Šest medalja za dubrovačke atletičarke u Makarskoj

Šest medalja za dubrovačke atletičarke u Makarskoj

Atletičarke AK Dubrovnik sudjelovale su u prijateljskom natjecanju atletskih klubova iz Makarske, Splita i Dubrovnika povodom proslave Dana grada Makarske.

Na održanom natjecanju sudjelovalo je osam dubrovačkih atletičarki i osvojile su šest medalja.

Helena Zvone (2000) nastupila je u utrci na 100 metara i osvojila je prvo mjesto. Ana Plećaš (2002) nastupila je, također, u utrci na 100 metara i osvojila je drugo mjesto. Josipa Habjan (2003) nastupila je u skoku u dalj i sa skočenih 4.05 postigla je novi osobni rekord, dok je u utrci na 60 metara osvojila drugo mjesto. Lea Anđušić (2003) nastupila je u skoku u dalj (3.65 metra) i u utrci na 60 metara. Lea Madeško (2004) u bacanju vortexa osvojila je prvo mjesto dok je Petra Ivaniš (2004) u istoj disciplini osvojila drugo mjesto. Mia Radinković (2005) nastupila je u utrci na 60 metara i u skoku u dalj. Marta Musladin (2006) nastupila je u utrci na 60 metara i s rezultatom 9,40 osvojila prvo mjesto.

Daria Ljubojević, trenerica AK Dubrovnik, istaknula je kako je zadovoljna nastupom svih atletičarki, a posebno nastupom mlade Marte Musladin jer nakon samo nekoliko mjeseci treniranja već sad pokazuje izuzetan talent za sprinterske discipline.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr