DuList IN

Seks na brzaka? Zašto ne

Seks na brzaka? Zašto ne

Uza sve obiteljske, poslovne i kućanske obaveze, ponekad nemamo dovoljno vremena ili smo preumorni da se vrućim igricama u krevetu posvetimo onoliko koliko bismo željeli.

Predigra je odlična i vrlo dobar temelj za dobar seks, no ponekad nakon dugog radnog dana na poslu nemamo volje ni vremena za predigru i dug seks, a upravo je tada pravo vrijeme za seks na brzaka, piše ezinearticles.com.

Da je dobar seksualni život vrlo bitan za kvalitetnu i uspješnu vezu, složili bi se mnogi parovi, no da bi seks ostao tako dobar kao i na početku, ponekad je potrebno i isprobati nešto novo, poput uvijek uzbudljivog seksa na brzaka.

Seks na brzaka i uzbuđenje koje dolazi s njim odličan je način da malo uzdrmate vezu, pobjegnete od rutine i probudite strast. No vrijeme za seks na brzaka ponekad je potrebno dobro isplanirati i predvidjeti kako bi ostao u nezaboravnu sjećanju.

Jutra su i idealna prilika za tako nešto. Osim toga jednu brzinsku igricu ujutro je jednostavno organizirati, jer se ujutro prije posla ionako svi žurimo pa će nedostatak vremena učiniti svoje. Muškarci su inače itekako spremni ujutro pa sve što je potrebno je probuditi partnericu, a seks na brzaka će osigurati osmijeh na licu tijekom cijeloga dana, a tko zna, možda i probudi želju za reprizom navečer.

Foto: www.shutterstock.com

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist

[FOTOGALERIJA] Mladi Privatne gimnazije na maturalnoj večeri

Dulist

STARA ŠKOLA KREKA Marin Ivanović Stoka ponovno dolazi ispričati svoju priču

Dulist