Sport

SANDRO SUKNO ‘Konačnu odluku o nastavku igračke karijere donijet ću s mojom obitelji’

SANDRO SUKNO 'Konačnu odluku o nastavku igračke karijere donijet ću s mojom obitelji'

Odluka talijanskog liječnika bila mi je neugodno iznenađenje, molim javnost za razumijevanje vezano na bilo kakve izjave dok ne obavim dodatne pretrage i nakon tog zajedno s obitelji donesem konačnu odluku oko nastavka moje igračke karijere – rekao je Sandro Sukno za službeni portal Hrvatske vaterpolske reprezentacije.

Podsjetimo, u petak je objavljena informacija kako su novi pregledi pokazali da su srčani problemi toliko ozbiljni da Sukno, koji u bazen nije uskočio od početka sezone, mora preskočiti i cijeli ostatak sezone.

O Suknovom zdravstvenom stanju oglasilo se i Zdravstveno povjerenstvo HVS-a.

-Sandro Sukno, trenutno je najbolji vaterpolist svijeta s neupitnim psiho-fizičkim sposobnostima. Zdravlje našega kapetana je za sve nas najveći prioritet. Ni teoretski ni praktički naš kapetan neće dobiti zeleno svjetlo, ako za to ne postoje potrebni medicinski uvjeti. Hrvatski vaterpolski savez će stoga provesti dodatnu medicinsku obradu u Hrvatskoj i inozemstvu i tijekom siječnja 2018. donijeti svoje konačno mišljenje – stoji u izjavi Zdravstvenog povjerenstva HVS-a.

Pročitajte još

Jugaši u finalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist