Grad

SANACIJA MIKROASFALTA Koje ceste će se zatvoriti?

Mikroasfalt

Zbog izvođenja radova na sanaciji asfaltnog zastora na dijelovima kolnika u Gradu Dubrovniku i to na ulicama Žrtava s Dakse, Nikole Tesle, Od Sv. Mihajla, Pera Čingrije, Splitski put, Obala Stjepana Radića i Zagrebačka uvest će se privremena prometna signalizacija.

Radovi na sanaciji asfaltnog zastora u navedenim ulicama trajat će do nedjelje 16. ožujka. U vrijeme sanacije doći će do zatvaranja dijelova ulica Zagrebačka i Obala Stjepana Radića za promet svih vozila osim interventnih, i to u vremenu:

Od 1 sat do 5 sati na dan 14. ožujka dio Zagrebačke ulice od Javne garaže do ulice Iza Grada zatvoriti će se za promet svih vozila, osim interventnih. Za vrijeme privremene regulacije tijekom zatvaranja dijela Zagrebačke ulice, kao zaobilazna cesta za kretanje vozila do Pila koristit će se ulica Branitelja Dubrovnika.

Od 6 sati do 18 sati na dan 15. ožujka dio ulice Obala Stjepana Radića, od place u Gružu do Stanice Lapad zatvoriti će se za promet svih vozila, osim interventnih. Za vrijeme privremene regulacije tijekom zatvaranja dijela ulice Obala Stjepana Radića, kao zaobilazna cesta za kretanje vozila koristit će se ulica Andrije Hebranga.

Na navedenim lokacijama postavit će se privremena prometna signalizacija pa molimo sve sudionike u prometu da se prilagode privremenoj prometnoj regulaciji, kao i za razumijevanje i strpljenje u svim segmentima koje ovi radovi zahtjevaju.

Pročitajte još

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist