DuList IN

SAMO ŽESTOKO Ne propustite Metal Fest u Lazaretima!

SAMO ŽESTOKO Ne propustite Metal Fest u Lazaretima!

Ovu subotu u Lazaretima fanovi žestokog zvuka doći će na svoje! Održat će se Metal Fest, a nastupit će bendovi Gonoreas, Atlas&Axis i Comaniac iz Švicarske, Mortal Divinity iz Pule i domaće snage Krakatoa.

Odluka da se Metal Fest održi u Dubrovniku bila je jednostavna, kaže nam član švicarskih Gonoreas, Patrick Rafaniello, inače porijeklom iz Dubrovnika.

Dubrovnik je jedan od najljepših i najkulturnijih gradova na svijetu i nema razloga ne napraviti festival ovdje… S prošlim svirkama smo u Dubrovniku proširili broj fanova, a i dva člana Gonoreas su ‘domaći’, ja iz Župe, a Damir iz Bosne – kaže Pat, koji je već i prije podijelio svoje dojmove o Dubrovniku za DuList.

Gonoreas su snimili novi album prije mjesec dana a u planu je Live in Dubrovnik, tako da bi, kažu bendovi, bilo super da dođe što više ljudi da se napravi tulum – kažu Gonoreas, koji su svirali već jednom u Lazaretima, a dva putau  prostorima Kluba Orlando.

Mi i Atlas&Axis svirali smo već u Dubrovniku, Comaniac stižu prvi put a za ekipu iz Pule ne znam – kaže Patrick uz poziv na koncert, uz zahvalu organizatorima za mogućnost održavanja ovakvog koncerta u gradu, te naravno svim prijateljima u gradu.

Vidimo se u subotu –kaže ekipa, a vi ne propustite ovu rijetku priliku da na jednom mjestu vidite nekoliko sjajnih bendova i uživate u pravom Metal Festu!

mnj

 

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović