DuList IN

SAJAM KOTFA Turistička zajednica u Južnoj Koreji

SAJAM KOTFA Turistička zajednica u Južnoj Koreji

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije po prvi put će nastupiti na sajmu KOTFA – Korea World Travel Fair u Seoulu u Južnoj Koreji.

Ovaj najveći međunarodni korejski sajam se održava od 11. do 14. lipnja 2015. godine u izložbenom prostoru COEX u Seoulu i to po trideseti put. Očekuje se preko 120.000 posjetitelja, na 500 štandova raznih kompanija iz 60 zemalja iz cijelog svijeta.

Na zajedničkom štandu svoju ponudu predstaviti će Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije, Turistička zajednica Grada Dubrovnika, Turistička zajednica grada Zagreba, Turistička zajednica Šibensko-kninske županije i Turistička zajednica Ličko-senjske županije.

Južna Koreja je zemlja s preko 50 milijuna stanovnika u kojoj je Hrvatska sve popularnija turistička destinacija. Dubrovačko-neretvanska županija je u prvih 5 mjeseci ove godine ostvarila više od 22.000 dolazaka i preko 33.000 noćenja korejskih turista, koji se nalaze na visokom šestom mjestu po noćenjima stranih gostiju u županiji Dubrovačko-neretvanskoj.

Dan prije početka sajma organizirana je i poslovna radionica Sell Croatia u Plaza Hotelu u Seoulu na kojoj će sudjelovati dvadesetak hrvatskih turističkih tvrtki i time još više približiti svoju ponudu korejskim poslovnim partnerima.

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist