Županija

SAJAM JATA Dubrovnik i Županija predstavljaju se Japanu

SAJAM JATA Dubrovnik i Županija predstavljaju se Japanu

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije, zajedno s Turističkom zajednicom Grada Zagreba i Turističkom zajednicom Grada Dubrovnika nastupa na zajedničkom štandu na sajmu JATA u Tokyu, koji se održava od 24. do 27. rujna 2015. godine u izložbenom prostoru BIG SIGHT TOKYO.

Očekuje se sudjelovanje 170.000 posjetitelja od kojih preko 40.000 profesionalaca, a s obzirom da su prva dva dana sajma namijenjena profesionalcima u turizmu, dok su druga dva dana namijenjena širokoj publici.

Na sajmu JATA sudjeluju izlagači iz preko 100 zemalja iz cijelog svijeta i proglašen je jednim od najatraktivnijih i najproduktivnijih turističkih događaja u svijetu.

U prvih osam mjeseci 2015. godine Dubrovačko-neretvansku županiju je posjetilo skoro 30.000 turista iz Japana, koji su ostvarili preko 55.000 noćenja, što je na razini istog razdoblja 2014. godine.

Dva dana prije sajma JATA, održana je poslovna radionica Sell Croatia u gradu Taipei na Taiwanu, u organizaciji Hrvatske turističke zajednice. Na ovoj radionici takodjer je aktivno sudjelovala Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije.

 

Pročitajte još

[FOTO] IDE SE NA GRAĐEVINSKU DOZVOLU Ovako će izgledati Sportsko-rekreacijski centar Čibača

Dulist

‘SIMPLY THE BEST’ Konavle – destinacija godine!

Dulist

VELIKI DOGAĐAJ ZA PELJEŠAC I OTOČANE Korčulani dobili CT uređaj u Domu zdravlja Korčula

Dulist