Politika

Ružica Njavro nova Dubrovkinja na Pantovčaku?

Ružica Njavro nova Dubrovkinja na Pantovčaku?

Kolinda Grabar Kitarović nova je predsjednica Republike Hrvatske, a svoj mandat započet će svečanom inauguracijom 18. veljače na Trgu svetog Marka.

Dotad ima zadatak ući u tajne državničkih poslova, ali i oformiti tim koji će joj u petogodišnjem mandatu biti najbliži savjetnici. Kako saznaje DuList, i ovaj predsjednički tim imat će barem jednu Dubrovkinju.

Naime, kao jedno od novih lica na Pantovčaku (ili u Visokoj, ako nova predsjednica bude ustrajala u svom obećanju za selidbom) sve se glasnije spominje 29-godišnja Ružica Njavro, koja je u upravo završenoj predsjedničkoj kampanji obavljala funkciju organizacijskog tajnika Središnjeg koalicijskog stožera Kolinde Grabar Kitarović.

Ono što se u bespućima Interneta može pronaći o ovoj Dubrovkinji sa zagrebačkom adresom jest da je rođena 7. lipnja 1985. godine. Studirala je Fakultet političkih znanosti, a na lokalnim izborima 2013. godine bila je nositeljica kandidacijske liste HDZ-a i koalicijskih partnera za Vijeće Mjesnog odbora Ferenščica. Inače, Ružica je starija sestra glasnogovornice dubrovačkog HDZ-a Ivane Njavro, a još uvijek nije poznato koju će točno funkciju imati u Uredu predsjednice.

Njavro će tako na Pantovčaku naslijediti dvije Dubrovkinje iz Josipovićeva tima.

Cijeli tekst potražite u tiskanom izdanju DuLista. 

 

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist