Natrag
17.1.2018 21:19

facebook

twitter

google

rss

dulist

Rus s tjeralice ne želi iseliti iz vile u Lozici

17.7.2012 @ 21:46 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Ruski biznismen Viktor Lavrenov, koji je s obitelji prije godinu dana doputovao u Hrvatsku te se smjestio u iznajmljenoj luksuznoj vili u Lozici, njenom vlasniku, dubrovačkom poduzetniku, zadaje ozbiljne glavobolje.

Kako donosi Jutarnji list, najam vile Rusu je istekao još u svibnju, no on iz objekta ne želi izaći. Promijenio je brave na vratima, a susjedima u Lozici stvara probleme koji su na granici fizičkog obračuna.

Da stvar bude gora, za Lavrenovim je, donosi dalje Jutarnji, raspisana Interpolova tjeralica. U Dubrovniku čeka kako će se riješiti zahtjev njemačkog pravosuđa za njegovo izručenje, oduzeta mu je putovnica te se svakog dana javlja policiji. No, unatoč svemu nezakonito boravi u tuđoj vili. Vlasnik ga je, piše Jutarnji, i kazneno prijavio, podnio je i tužbu za iseljenje, ali očito bez uspjeha. Cijeli članak pročitajte ovdje.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao – novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem…


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana