Crna kronika

Rus priveden zbog Interpolove tjeralice

Rus priveden zbog Interpolove tjeralice

Iz PU Dubrovačko-neretvanske pristiglo je priopćenje s detaljima jučerašnje prometne nesreće u ulici Iva Dulčića, ali i o slučaju 2,78 promila izmjerenih u Vela Luci te o privođenjem državljanina Rusije povodom raspisane Interpolove tjeralice.

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 15.35 sati u ulici Iva Dulčića u Dubrovniku, vozač motocikla je teško ozlijeđen. Osobno vozilo, dubrovačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 47-godišnjak kretao se kolnikom iz smjera istoka prema zapadu, kada je prilikom skretanja ulijevo u Kliševsku ulicu, došlo do sudara s motociklom, dubrovačkih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 19-godišnjak.
Vozaču motocikla je liječnička pomoć pružena u dubrovačkoj bolnici gdje je zadržan na daljnjem liječenju.
 
Iz PU Dubrovačko-neretvanske također javljaju kako je noćas oko 1.40 sati u Vela Luci, Obala 3., prilikom nadzora prometa na cestama kontrolirano osobno vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 41-godišnjak. Vozaču je alkotestiranjem izmjereno 2,78 promila alkohola u krvi, zbog čega je uhićen te će tijekom današnjeg dana uz optužni prijedlog zbog počinjenog prometnog prekršaja bit doveden u nadležni Prekršajni sud.
 
Na graničnom prijelazu Karasovići, prilikom jučerašnje izlazne granične kontrole 38-godišnjeg državljanina Rusije utvrđeno da je za istim raspisana međunarodna potraga na zahtjev Interpola Njemačke. Državljanin Rusije je uhićen, a tijekom dana će biti doveden istražnom sucu Županijskog suda u Dubrovniku.

Pročitajte još

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist

Sudac istrage odbio odrediti istražni zatvor maloljetnim nasilnicima iz Uvale

Dulist

OTKRIVENO ZLOČINAČKO UDRUŽENJE U Hrvatsku prokrijumčarili najmanje 305 kilograma marihuane

Dulist