Natrag
18.11.2017 22:29

facebook

twitter

google

rss

dulist

RUNDEK CARGO TRIO Ulaznice za spektakl na Lokrumu u prodaji!

30.7.2016 @ 10:51 Dulist dulist IN
2;2

Podijelite:

U sklopu ljetnog glazbenog programa na Lokrumu, u srijedu 3. kolovoza nastupit će Rundek Cargo Trio! Dubrovčani Rundeka jako dobro poznaju, a prethodnim koncertima Trija na Orsuli uvijek su pomicali ljestvicu glazbenog doživljaja.

Za koncert na Lokrumu, u prodaju je pušteno samo 300 ulaznica po cijeni od 160 kn i možete ih kupiti na prodajnim mjestima rezervata Lokrum; u uredu JU Rezervata Lokrum te na Peskariji ispred brodova Rezervata. U slučaju nepovoljnog vremena koncert će se pomaknuti na dan prije.

U lipnju prošle godine započinje čarobno putovanje, prema mnogima, jednog od najboljih albuma hrvatskog rocka u proteklih deset godina. „Mostovi“ Rundek Cargo Trija u godinu dana obišli su cijelu regiju, posjetili su Austriju i Kanadu te dobili glazbenu nagradu Porin za najbolji album u kategoriji alternativne glazbe.

„Mostovi“ sadrže ukupno 11 pjesama, od toga 5 službenih singlova; „Don Juan“ kojim su najavili izlazak albuma, „Ima ih“ za čiji spot su također dobili nagradu Porina u kategoriji najbolji video broj, „Midnight Calypso“, „Indijska“ te “”Džaba”.

Nedavno je stiglo još jedno veliko priznanje za umjetnost koju stvara Rundek cargo Trio – na Pula film festivalu dodijeljena im je Zlatna arena za muziku u filmu “Generacija 68” Nenada Puhovskog.

Jedan od bisera hrvatske ljepote, otok Lokrum, ovog će ljeta pružiti nesvakidašnji glazbeni program. Tijekom kolovoza, na ljetnoj pozornici – benediktinskom samostanu, osim Rundek Cargo Trija, nastupit će Vanna, Tamara Obrovac Transhistria Quartet te Vlatko Stefanovski s Miroslavom Tadićem.

***U slučaju nepovoljnog vremena njihovi koncerti će se pomaknuti na dan poslije.

Za više informacija kontaktirajte:

lokrum@lokrum.hr

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana