Sport

Rulet ‘penala’ pripao C. b. Mihael Cavtat

Turnir Sveti Vlaho 2013

Caffe bar Mihael Cavtat osvojio je prvo mjesto i nagradu od 10.000 kuna na Malonogometnom turniru ‘Sveti Vlaho 2013.’! Drugo mjesto pripalo je Konobi Koloseum koja je osvojila 6.000 kn, a treće mjesto Konobi Maestral (3.000kn). Četvrto mjesto osvojila je momčad Libertas.

U borbi za treće mjesto prvi pogodak postigao je Ante Kovačić za vodstvo Libertas inženjering. No, do kraja poluvremena Brbora je anulirao prednost te se na odmor otišlo sa 1:1. Nastavak je donio dominaciju Konobe Maestral koja je do kraja postigla još dva pogotka preko Ivaniševića i Bobanovića za konačnih 3:1.

U stanci između utakmice za treće mjesto i finala odigran je revijalni susret između kadeta NK GOŠK i HNK Dubrovnik 1919. Uoči njihovog dvoboja održana je minuta šutnje za nedavno, tragično, preminulog igrača GOŠK-a Luke Tolja. Uz minutu šutnje, njegovi klupski kolege izašli su na parket sa velikim transparentom ”Luka, uvijek češ biti u našim srcima”.

Dubrovačka sportska dvorana bila je pretijesna za sve navijače i ljubitelje malog nogometa koji su došli pogledati finale najvećeg dvoranskog malonogometnog turnira u Dubrovniku. Konoba Koloseum imala je bučnu navijačku podršku tijekom cijelog susreta, a s druge strane nije nedostajalo ni navijačkog dekora uoči početka.

Konoba Koloseum je prva došla do prednosti u vrlo uzbudljivom finalu. Damir Hodžić pogodio je za 1:0 u 7. minuti. Do kraja poluvremena rezultat se nije mijenjao iako je C. b. Mihael u više navrata zatresao vratnicu. U drugom dijelu, Denis Hasanović udarcem sa otprilike 7-8 metara vraća utakmicu u neizvjesnost (1:1).

Svega tri minute prije kraja susreta topovski udarac Mitrovića za vodstvo i preokret Caffe bar Mihael 2:1! Konoba Koloseum zaigrala je na sve ili ništa, uvela igrača vratara, a to im se isplatilo 40 sekundi prije kraja kada je Hrvoje Cvjetković pogodio za konačnih 2:2. U ruletu kaznenih udaraca slavlje C. b. Mihael 5:4!

NAGRADE NAJUSPJEŠNIJIMA
Pokal za najboljeg strijelca turnira pripao je Damjanu Šuliću iz Konobe Koloseum. Najbolji igrač turnira je Hrvoje Cvjetković (Konoba Koloseum), a najbolji vratar Mario Biočić također iz Konobe Koloseum. Fair play momčad turnira je Osojnik.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist