GradPolitika

ROŠADE U GRADSKOM VIJEĆU Leti, leti, leti…

ROŠADE U GRADSKOM VIJEĆU Leti, leti, leti...

Gotovo dva mjeseca nakon što su iz HDZ-a najavili ulazak svog predsjednika u vijećničke klupe, još uvijek nema konačne potvrde preko čije stolice će se taj jesenski prijelaz dogoditi. Podsjetimo, Franković je upravo putem DuLista još početkom srpnja najavio svoj ulazak u GV, no i tada nije htio govoriti o imenima.

Bez Karamarka
– To će biti poznato kada dođe vrijeme za to. Na prvoj sjednici Gradskog vijeća ja ću biti novi gradski vijećnik, tako da će se tada sve znati. Mi smo se dogovorili, ali zasada držimo to sve skupa za sebe. Složili smo se, i na prvoj sjednici Gradskog vijeća početkom rujna će sve biti poznato – odgovorio nam je Mato Franković na naš upit o tome tko će mu prepustiti klupu.
Na pitanje je li o tome bilo govora s predsjednikom HDZ-a Tomislavom Karamarkom za vrijeme njegova boravka u Dubrovniku tijekom vikenda, Franković odgovara:
– Nema razloga da o tome bude govora. Radi se o Gradskom odboru, neće se predsjednik time baviti. Tko će ući, a tko će izaći iz Gradskog vijeća je lokalna stvar – kaže Franković.

Koji su razlozi za ostanak ili odlazak svakog pojedinog HDZ-ovog vijećnika ili vijećnice i što o svemu kaže najidealniji kandidat za izbacivanje pročitajte u tiskanom izdanju DuLista.

Pročitajte još

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist

PIROTEHNIČARI U DOMOVINSKOM RATU Međunarodni dan svjesnosti o opasnostima od mina

Dulist