Aktualno

RODITELJI PRIPAZITE Išla po dijete u vrtić, Pauk joj (zamalo) odnio vozilo

RODITELJI PRIPAZITE Išla po dijete u vrtić, Pauk joj (zamalo) odnio vozilo

Naša sugrađanka javila nam je o neugodnom iskustvu koje je doživjela kad je jučer išla po dijete u vrtić Ciciban preko puta pumpe pod Dubom.

Svim roditeljima-vozačima poznat je problem s manjkom mjesta za parkiranje prilikom odlaska po dijete u dubrovačke vrtiće. S ovim problemom muku muče roditelji iz na primjer vrtića Pile, oni s djecom u Izviđaču imaju sreću koristiti parkiralište Hiltona, ni drugdje nije bolja situacija nego ‘snađi se druže’. U Cicibanu se taj princip najbolje iskazuje.

Kao i velika većina roditelja čija djeca pohađaju vrtić Ciciban,i naša sugrađanka je vozilo zaustavila na stajalištu za autobuse te, kao i svakog drugog dana, žurila što prije otići po dijete. Pauk je stigao, baš u trenutku njenog povratka.

– U zadnji tren sam uspjela zaustaviti Pauk da mi ne ‘digne’ vozilo. Objasnila sam im razlog zaustavljanja baš na tom mjestu. To nema smisla. Pa na toliko se mjesta tolerira razno parkiranje, zbog specifičnosti lokacije ili problema s prometom, a baš su išli roditelju dići auto. Zbilja sam ogorčena i mislim da i druge roditelje treba upozoriti na ovakvu mogućnost. Sanitat mi želi naplatiti 250 kuna, a od Policije sam na kraju dobila upozorenje, jer ranije nisam kažnjavana – ističe revoltirana sugrađanka.

Direktor Sanitata Valentin Dujmović kazao nam je kako njegova tvrtka ima tek ulogu izvršitelja, što hoće reći – samo odvoze vozilo.

– Policija odobrava premještaj. Ako je Policija odlučila tako, mi provodimo nalog – kazao je Dujmović.

Pročitajte još

Bačić o izbornom danu: Nepotrebno, iracionalno, izgubit ćemo 300 milijuna eura

Dulist

PUŠAČI POZOR Još jedna kompanija povisuje cijene cigareta

Dulist

NORDIJSKO HODANJE I PJEŠAČENJE U KONAVLIMA Organizirane 3 rute, za svakoga ponešto

Dulist