Sport

Rezultati od vaterpola do malog nogometa

Rezultati od vaterpola do malog nogometa

Ovaj vikend aktivni su bili vaterpolisti i vaterpolistice, nogometaši i malonogometaši te košarkašice, a zapažen rezultat ostvarila je mlada atletičarka Josipa Bukvić.

 

VATERPOLO
Ispran gorak okus Bure

Vaterpolistice dubrovačkog Juga sa vikend gostovanja vraćaju su prepunih ruku bodova. Pobjeđene su u 7. kolu Primorjašice na Kantridi rezultatom 11:6 te Viktorija u zaostaloj utakmici 3. kola u Šibeniku 17:6.
Ovim pobjedama  Jugašice su isprale gorki okus poraza protiv Bure u Gružu. Trener Zonić nikako nije bio optimističan nakon tog poraza, ali sada se zadovoljan vraća sa gostovanja.
Vaterpolistice dubrovačkog Juga idući susret igraju 10. ožujka kada u 8. kolu u Dubrovnik stiže Šibenik.

Inat Bellevuea

Bellevue je u Zagrebu kod istoimenog domaćina u trećem kolu 1.B lige tijesno slavio rezultatom 7:6 (1:2, 1:3, 4:0, 1:1).
Uz sve nedaće na ovom gostovanju (napadnuti od huligana) Belvijaši su ipak odigrali kvalitetno te iz glavnog grada  odnose vrijedne bodove.
Inače, vaterpolisti Bellevuea drže petu poziciju na ljestvici sa 7 bodova iz 5 susreta, a sljedeći susret, zaostala utakmica 4. kola, igra se 10. ožujka u Gružu protiv rovinjskog Delfina.
 
NOGOMET
GOŠK otvorili proljeće s porazom

Nogometaši dubrovačkog GOŠK-a nisu dobro startali u nastavku prvenstva u južnoj skupini 3. hrvatske nogometne lige. Poraženi su u Klisu od Uskoka rezultatom 2:0.

KOŠARKA
Ragusa superiorno u kvalifikacije za A1 hrvatsku ligu

Dubrovkinje su u zaostaloj utakmici južne skupine A-2 hrvatske košarkaške lige protiv gošći iz Vodica pokazale superiornost te ih svladale rezultatom 63:34.
U ovoj fazi natjecanja Dubrovkinje su osvojile drugu poziciju iza Splita i time osigurale borbu za ulazak u A-1 hrvatsku košarkašku ligu.
Sljedeća utakmica na rasporedu je u subotu 10.ožujka kada u kvalifikacijama za popunu A-1 hrvatske lige u Gospinom polju gostuju košarkašice Trešnjevke.

ATLETIKA
Zlato u Dubrovnik

Kopljašica Josipa Bukvić, članica AK Dubrovnik, osvojila je zlatnu medalju na zimskom dvoranskom atletskom prvenstvu Hrvatske održanom u Splitu. Ona je koplje bacila 35,30 metara te time u konkurenciji kadetkinja ostvarila najbolji rezultat.

MALI NOGOMET
Squareanima trobod u Metkoviću

U 13. kolu  2. HML Square  se sa gostovanja u Metkoviću vraća sa sva tri osvojena boda.Uspješniji su bili od MNK Metković rezultatom 4:2.
Sljedeći susret Dubrovčani igraju kod kuće, u Gospinu polju 9.ožujka protiv malonogometaša Tina iz Vrgorca.

ODBOJKA
Poraz u gostima

Odbojkašice Dubrovnika izgubile su u gostima od Nove Gradiške 3:0 po setovima 25:19 ;25:19; 25:21. Sljedeći susret dubrovačke odbojkašice igraju protiv Bilja kao domaćini.

Ovaj vikend rukometaši i košarkaši Dubrovnika su bili slobodni.

 

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist