DuList INDuList PROMO

RESTORAN I WINE BAR GATSBY Oaza vrhunske gastronomije i probranih vina

RESTORAN I WINE BAR GATSBY Oaza vrhunske gastronomije i probranih vina

Ove godine se ponudom izdvajaju brojni mesni specijaliteti koji će zadovoljiti i najveće mesne gurmane kao i proširena vinska karta

Restoran i wine bar GATSBY smješten je u mirnom dijelu stare gradske jezgre, okružen dubrovačkim znamenitostima, u ulici Od Domina 1.

Zamišljen kao oaza vrhunske ponude, odiše stilom i nudi izvrsne gastronomske delicije, što stvara savršeno okružje za opuštanje i zabavu. U GATSBYU možete uživati delicijama u čijoj pripemi se koriste isključivo svježe i domaće namirnice, a menu prati godišnja doba i sezonske namirnice prezentirane kroz posebne dnevne ponude. Uz restoran tu je također i wine bar, savršen za privatne zabave i druženja, s velikim izborom kvalitetnih vina, lounge bar je idealan kao noćni club za goste.

Ove godine se ponudom izdvajaju brojni mesni specijaliteti koji će zadovoljiti i najveće mesne gurmane kao što su Argentino ribeye steak, Creekstone tenderloin ili Ribeye steak, French charolais tenderloin steak, Wagyu steak, sporo pečena Spare ribs i Janjeća koljenica kao i Gourmet i Wagyu burger.

Uz veliki izbor mesa možete se počastiti i ribljim specijalitetim ili domaćom pastom. Povećana je i vinska karta koja nudi preko 60 etiketa hrvastkih vinarija kao i vrhunska vina iz Italije, Francuske i Kalifornije. U ponudi su Francuski i Hrvatski pjenušci na čaše kao i boce Louis Roederer šampanjca, te veliki broj likera i aperitiva koji će probuditi vaš apetit dok se opuštate u ugodnom ambijentu koji odiše luksuzom i vrhunskim dizajnom.

Ugodnom atmosferom i mirnoćom svog ambijenta, lepezom biranih jela, diskretnom i ekskluzivnom uslugom, restoran GATSBY uspijeva udovoljiti i ugostiti u svakoj prilici, banketima, poslovnim susretima, obiteljskim svečanostima, te ostalim događajima koje želite zapamtiti i podijeliti s Vama dragim osobama.

Restoran nudi 20% popusta za domaće goste tijekom cijele godine, a svoje mjesto možete rezervirati na broj telefona 020 321 637.

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist

[FOTOGALERIJA] Mladi Privatne gimnazije na maturalnoj večeri

Dulist

STARA ŠKOLA KREKA Marin Ivanović Stoka ponovno dolazi ispričati svoju priču

Dulist