Aktualno

Remiza jeftinija za 3 milijuna kuna

Remiza jeftinija za 3 milijuna kuna

Na javnoj dražbi imovine GP-a Dubrovnik na Trgovačkom sudu – stalnoj službi Dubrovnik, ponovno nije ništa prodano, niti je itko od potencijalnih kupaca pokazao interes za imovinu te posrnule tvrtke.

Nudili su se, naime, kamioni u iznosu od 3, 5 milijuna kuna, strojevi za oko 7 milijuna kuna, zgrada i zemljište u Čibaći za 25, 7 milijuna kuna, te stan u Remizi za 650 tisuća kuna.

Kako duList doznaje, određena je i nova, treća po redu javna dražba za prodaju Remize, koja će se održati 17. svibnja, a nova utvrđena cijena je 50 milijuna kuna.

Dobiveno je i stajalište Porezne uprave na temelju zahtjeva kojeg je predstavnik radnika podnio 26. rujna 2011., tražeći da se zauzme stajalište u pogledu njene prodaje te da se ne snižava njena cijena. Nije dobivena informacija o tome koliko košta cijena kvadratnog metra na području Radeljevića, gdje je, podsjetimo, IGH prodao 50 posto projekta "Radeljević" tvrtki Trames, a razlog je jer je ovdje bilo riječi o prodaji udjela.

Stoga, tvrde upućeni, ovo konkretno znači da bi se, ukoliko se na slijedećem ročištu 17. svibnja 2012.  ne proda Remiza, njena cijena mogla i dalje smanjivati. Također ističu, kako se Remiza, s obzirom na krizu, neće prodati za više od 30 milijuna kuna.

Podsjetimo, na prva dva ročišta cijena Remize bila je 53 milijuna kuna. 

Pročitajte još

NACIONALNA MANIFESTACIJA Obilježena 13. Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist