Sport

REGIONALNA LIGA Sukno najbolji igrač i strijelac, Vićan najbolji vratar

REGIONALNA LIGA Sukno najbolji igrač i strijelac, Vićan najbolji vratar

Vaterpolisti rječkog Primorja Erste Bank Frano Vićan i Sandro Sukno izabrani su za najbolje igrače Triglav regionalne vaterpolo lige za sezonu 2014/2015.

Stručna komisija u sastavu: Perica Bukić, Milorad Krivokapić, Đuro Marić, Rok Vehovec i Milivoj Bebić odluku o najboljima donijela je nakon 22. kola i dvokružnog ligaškog dijela Prvenstva.

Sandro Sukno koji je proglašen najboljim igračem, ujedno je i najbolji strijelac s 59 postignutih golova, dok je njegov momčadski kolega Frano Vićan izabran za najboljeg golmana Lige.

Izbor najboljih igrača Lige ujedno je i najava uzbuđenja koja nas očekuju ovaj tjedan na bazenu Kantrida u Rijeci. Na finalnom turniru Triglav regionalne vaterpolo lige sudjelovat će domaćin Primorje Erste Bank, Jug Croatia osiguranje, HAVK Mladost i Radnički.

Prvu polufinalnu utakmicu u četvrtak, 2. travnja u 19.15 sati igraju Primorje EB i HAVK Mladost, dok će se u drugoj polufinalnoj utakmici u 21 sat, za ulazak u finale boriti Jug CO i Radnički iz Kragujevca. Finalna utakmica na rasporedu je u petak, 3. travnja u 20.30 sati.

Raspored polufinala:
Četvrtak, 2. travnja 2015.
Primorje EB – HAVK Mladost u 19.15 sati
Jug C O- Radnički u 21 sat

Petak, 3. travnja 2015.
Finalna utakmica u 20.30 sati

Izravni prijenos svih utakmica na Arenasport 1 kanalu mogu pratiti MaxTV korisnici.

Pročitajte još

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist

MINI-KOŠARKA Juniori Dubrovnika treći na Prvenstvu Dalmacije!

Dulist