Aktualno

REAKCIJA CROATIA AIRLINES-a: Žao nam je, ali na olujno nevrijeme ne možemo utjecati

REAKCIJA CROATIA AIRLINES-a: Žao nam je, ali na olujno nevrijeme ne možemo utjecati

Nakon što su mediji prenijeli ljutite poruke koje je švedski šef diplomacije uputio prema Croatiji Airlines, priopćenjem su reagirali iz nacionalnog avioprijevoznika.

“Zrakoplov Airbus 320 Croatia Airlinesa na letu OU419 iz Frankfurta u Dubrovnik jučer u predviđeno vrijeme nije mogao sletjeti u dubrovačku zračnu luku, jer je sletnu stazu blokirao zrakoplov Cessna, koji je ostao u kvaru. Kapetan zrakoplova Croatia Airlinesa, u kojem je bilo 140 putnika, a među njima i gospodin Carl Bildt, bio je zbog toga prisiljen zrakoplov spustiti u alternativnu zračnu luku Split.

Nakon što je u Splitu nadopunjeno gorivo, zrakoplov se ponovno uputio prema Dubrovniku, ali ni u ponovnom pokušaju nije mogao sletjeti jer se u tom času nad Dubrovnikom dogodilo olujno nevrijeme. U međuvremenu posadi koja je bila na tom letu ističe radno vrijeme te je zrakoplov preusmjeren u Zagreb, gdje je organiziran dolazak nove posade, koja je odradila dva dodatna leta, Zagreb – Dubrovnik i Dubrovnik – Zagreb.

Croatia Airlines ispričava se svim putnicima na letovima za Dubrovnik zbog kašnjenja i neugodnosti, ali i putnicima na ostalim letovima na koje je utjecao spomenuti poremećaj na kojeg, kako kažu, nisu mogli utjecati.

Pročitajte još

[FOTO] DIVNA MLADOST Župljani i Konavljani primili sakrament potvrde

Dulist

Počinje isplata dječjeg doplatka za ožujak

Dulist

OD PONOĆI Počinje izborna šutnja!

Dulist