Sport

RAZMONTIRALI PROTIVNIKA Square slavio protiv Solina s 9:5!

RAZMONTIRALI PROTIVNIKA Square slavio protiv Solina s 9:5!

U 13. kolu 1. HMNL dubrovački Square ostvario je vrijednu gostujuću pobjedu u Solinu. Slavili su protiv domaćina s 9:5 (2:2).

Dubrovački prvoligaš poveo je nakon kombinacije BiH dvojca Novoselac-Bevanda. Prvi je ubacio iz kornera, a drugi zabio volejem za 0:1. U 14. minuti Square udvostručuje vodstvo nakon što je mladi reprezentativac Đuraš pogodio pod prečku. Ipak, do kraja prvog poluvremena domaći uspijevaju poravnati. Najprije Juras, a potom i Buzov za 2:2 nakon prvih 20 minuta.

Tek 40 sekundi proteklo je u drugom dijelu kad je Square opet poveo. Makedonski as Darko Rangotov pogađa nakon ubačaja iz kuta. Potom Bevanda zabija svoj drugi pogodak za 2:4, a nakon sjajne akcije s Daničićem Rezo pogađa za 2:5. Domaći igrač Duvnjak autogolom diže prednost Squarea na +4 i Solin je bio prisiljen uvesti igrača vratara.

Nije im to puno pomoglo, jer im u jednoj akciji Jurić krade loptu na centru i pogađa prazna vrata za 2:7. Potom još Đuraš zabija svoj drugi gol, a u strijelce se upisuje i Cvjetković za 2:9. Do kraja susreta domaći sastav uspijeva zabiti tri pogotka te doći na kraju do 5:9.

Bila je to šesta pobjeda Squarea ove sezone , a u idućem kolu, 6. ili 7. veljače, u Gospino polje stiže Vrgorac.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr