Zanimljivosti

RAZDRAŽLJIVI STE I UMORNI? Vrijeme je da se riješite toksina iz tijela

RAZDRAŽLJIVI STE I UMORNI? Vrijeme je da se riješite toksina iz tijela

Imate učestale glavobolje, razdražljivi ste, loše spavate i neprestano ste umorni? To su prvi znakovi zasićenosti tijela toksinima. Oni u tijelo ulaze putem hrane, kozmetike, gotovo svega iz vašeg okruženja…

TIjelo ima svoje sustave eliminacije toksina, ali ako su prezasićeni, ne možemo normalno funkcionirati, stoga, pružite mu ‘prvu pomoć’. Kako, zna portal Alternativa za Vas.

Neprestani umor, konstipacija i učestale glavobolje, loš zadah, hormonska neravnoteža, nemogućnost gubitka kilograma, bolovi u mišićima i zglobovima, kožne bolesti, nesanica te teškoće s koncentracijom i pamćenjem su ozbiljni pokazatelji zasićenosti toksinima.

Za početak, recite ne procesiranoj, gotovoj hrani. Eliminirajte iz jelovnika rafinirane žitarice, poput bijele riže, bijelog brašna i bijele tjestenine, smrznuta gotova jela, kao i šećer, kavu, alkohol, glutenske namirnice te mliječne proizvode.
Hidratizirajte organizam i jedite citruse, a za dobar detoks u običnu vodu iscijedite polovicu svježeg limuna pa popijte ujutro natašte prije doručka. A kavu zamijenite zelenim čajem!

Pružite potporu svom limfnom sustavu i konzumacijom bobičastog voća te zelenog lisnatog povrća i morskih algi. U detoksu će vam pomoći i konzumacija orašastog voća, kao i lanenih, suncokretovih, bučinih ili chia sjemenki.
Upotrebljavajte čistače jezika – time ćete osvježiti dah i eliminirati mnoštvo bakterija. Birajte samo prirodnu kozmetiku i naravno – vježbajte. što više vježbate, više toksina otpuštate iz tijela.

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1922. U Pragu umro Vlaho Bukovac

Dulist

[FOTO] EDUKACIJSKI PROGRAM Učenici OŠ Mokošica postali ‘Mladi istraživači mora’

Dulist

DAN JE PLANETA ZEMLJE Ovo je naš dom

Dulist