Županija

‘RASTIMO ZAJEDNO’ Dječji vrtić Konavle organizira radionicu – samo za tate!

'RASTIMO ZAJEDNO' Dječji vrtić Konavle organizira radionicu - samo za tate!

Radionica ‘Rastimo zajedno’ Dječjeg vrtića Konavle održat će se 4. listopada 2017. godine u 17 sati, kada počinje besplatni ciklus samo za tate!

Radionice će se održavati u Dječjem vrtiću Konavle. O točnom objektu/vrtiću u kojemu će se radionice održavati očevi će se naknadno obavijestiti.

Zašto Klub očeva Rastimo zajedno?
– Kroz radionice želimo posebnu pažnju posvetiti ulozi očeva u ranom djetinjstvu s obzirom na spoznaju da očeva uključenost, osjetljiva podrška i poticaj u prvim godinama djetetovog života daju jedinstveni doprinos djetetovom dugoročnom psihosocijalnom razvoju. Klub s očevima prilika je da čujemo kako očevi žive svoje očinstvo te kako ih se može poduprijeti u ostvarivanju njihove važne uloge u djetetovom razvoju – zapisali su iz DV Konavle.

Što su ciljevi?
Stvoriti poticajno i podržavajuće okruženje u kojem će očevi zajedno s voditeljicama i drugim očevima, međuostalim, steći nova saznanja o ulozi oca u ranom djetinjstvu, upoznati bolje sebe kao oca, prepoznati učinkovite načine nošenja sa zahtjevima roditeljstva i razmjenjivati ideje o načinima na koje žive svoje očinstvo

Što vas očekuje?
Ciklus radionica sastoji se od 4 radionice koje će se održavati jednom tjedno u trajanju od 2 sata. Teme radionica su sljedeće: Očinska uloga u ranom djetinjstvu, O očevima i osjećajima, O očevima i majkama i Tata od zanata.

Više o programu Rastimo zajedno možete saznati na ovdje.

Voditeljice Kluba
Voditeljice su radionica stručna suradnica psihologinja Tena Erceg i odgojiteljica mentorica Jelena Kulišić.

Kako se prijaviti?
Svi zainteresirani očevi svoje upite ili svoj dolazak mogu prijaviti na e-mail tena.erceg1@gmail.com ili pozivom na broj 098 196 0035 što ranije. Na radionice se mogu prijaviti i očevi čija djeca nisu upisana u Dječji vrtić Konavle.

Pročitajte još

Naši maslinari osvojili brojne medalje na međunarodnoj smotri maslinara!

Dulist

TZ Dubrovačko-neretvanske županije na sajmu Holiday World u Pragu

Dulist

ENO GASTRO PREZENTACIJE Slastice dubrovačkog kraja na BMT sajmu u Napulju

Dulist