Županija

‘Raskopali su nam cijelu ulicu i otišli’

'Raskopali su nam cijelu ulicu i otišli'

Odgovorni moraju savjesnije pristupit načinu na koji planiraju i izvršavaju radove. Jutros je bager započeo sa radovima i raskopao ulicu u cijeloj širini ulice koja je tamo oko dva metra široka. Ulica sada nije prohodna. Oko podneva bagerista je otišao a ulica je ostala blokirana i neprohodna – piše na redakcijski mail jedna Cavtajka koja živi u Pavlovićevoj ulici na Obodu.

Pita se ona zar se nije moglo ostaviti bar pola metra širine ulice prohodno, a napominje kako stanari nemaju nikakvih informacija o tome o kakvim se radovima radi osim informacije bagerista kako se kopa kanalizacija.

-Ako se uistinu kopa za polaganje kanalizacijske cijevi zašto se uništava svih dva metra širine ulice ako drugdje gdje se kopalo za polaganje kanalizacijske cijevi se kopao kanal širine jednog metra – pita se ona te izražava bojazan kako će se takvo stanje nastaviti i u vikend.

– Dokad će ulica biti blokirana? Bager je radio par sati tijekom jutra i stao. Pošto je danas petak vjerovatno neće izvoditi radove preko vikenda pa će uliva ostati blokirana bar do ponedjeljka – ističe ona.

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist