Natrag
18.8.2017 05:04

facebook

twitter

google

rss

dulist

RADOVI STOJE, A GRAĐANI KRUŽE Vikendom se ne radi u Zagrebačkoj?!

22.11.2015 @ 15:42 Dulist Grad
5;5

Podijelite:

Zagrebačka ulica zatvorena je već dva tjedna, a iako su se građani koliko toliko naviknuli na novi prometni režim, djeluje kao cijela vječnost. 

Kako bi se stvari olakšale, postavljena je i privremena regulacija – semafor – na vidikovcu Orsula kako bi se skratila ‘putanja’ vozača koji se kreću od Ploča u druge dijelove grada. To sve već i vrapci na grani znaju, i zbunjeni su jedino pokoji turist ili slučajni prolaznici.

A svi ostali jedva čekaju da se situacija vrati na staro. Jednostavno, grad smo previše ‘prometnih rješenja’, ‘prometnih inovacija’ i ‘prometnih tko-zna-čega-još’, pa su vozači pri svakoj naznaci novog zatvaranja ulica pomalo nestrpljivi. Kad je stigla obavijest iz Grada Dubrovnika kako će sanacija Zagrebačke trajati do Badnjaka, mnogi su s nevjericom promislili o tome koliko je dug taj vremenski period, gotovo dva mjeseca.

Za očekivati je kako će se radovi zbog tog razloga odvijati što je brže moguće, međutim to u slučaju Zagrebačke ulice nije tako… Vikendom se ovdje jednostavno ne radi, nema nikoga. Pitanje je – zašto?

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana