Aktualno

Radionica “Kako zaštiti zdravlje na radnom mjestu”

Radionica "Kako zaštiti zdravlje na radnom mjestu"

Dubrovački ogranak Hrvatske udruge poslovnik žena „Krug" i ove godine u prigodi Svjetskog dana poduzetnica organizirao je besplatnu edukativnu radionicu „Kako zaštititi zdravlje i povećati radni potencijal zaposlenih."

Voditeljica Radionice Violeta Tadin upoznala je okupljene žene o zaštiti zdravlja na poslovnom mjestu, podijelivši svoju radionicu na nekoliko tematskih cjelina – Ergonomija, prevencija i siguran rad na računalu namijenjena zaposlenicima na administrativnim i drugim radnim mjestima te cjelina o poticanju zdravlja i povećanju potencijala zaposlenih izloženih stresu i svima koji bi željelil živjeti u ravnoteži svojih osjetila

-Preventiva i ergonomija radnog mjesta za kompjuterom za žene glavna je tema moje radionice. Imamo rješenje kako organizirati preventivu na radnom mjestu, kako ostati vedar, čio, i biti zdrav za život i rad. Imam 36 godina staža pa iz svojih iskustava mogu znijeti puno primjera kako se preventivno ponašati se na radnom mjesto. Ako radno mjesto uredite onako kako ja savjetujem, onda se nikad ništa neće dogoditi. Najvažnija je vlaga u prostoriji u kojoj radite, radno mjesto potrebno je ergonomski prilagoditi samome sebi, i onda ćete se kao i ja, nakon 36 godina staža, osjećati dobro i zdravo – istaknula je voditeljica radionice.
 
Također je predstavila 50-ak zanimanja žena, osvrnuvši se na one čimbenike koji nedostaju na njihovim radnim mjestima, a predstavila je i provođenje energoterapije na radnom mjestu. 

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] VERONIKA KARAČ Dubrovnik će uvijek biti dio mene

Nora Di Leo

MISA VEČERE GOSPODNJE ‘Isusov život je sažet u glagolu ljubiti’

Dulist