Aktualno

Prvo Zagrebačka pa sve ostalo

Prvo Zagrebačka pa sve ostalo

Akcija, koju smo pokrenuli kako bi pomogli našim građanima u rješavanju komunalnih problema, naišla je na veliki odaziv,

pa u našu redakciju stižu brojni upiti vezani za komunalne probleme u Gradu. Tako smo zaprimili upit vezano za pješački prolaz u ulici Iza Grada, od vrata od Ploča do pješačkog prijelaza kod parkirališta ispod stanice žičare. Naši sugrađani tvrde kako je neravan, nepažljivo krpan asfaltom, a kad pada kiša tim dijelom, stvara se veliki potok oborinske vode, što onemogućava prolaz pješaka.

Stoga smo poslali upit Gradu Dubrovniku vezano za taj dio Grada. Iz Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i Upravnog odjela za promet odgovorili su nam kako je u tijeku izrada projekta oborinske odvodnje za ulice Petra Krešimira IV i Iza Grada.

– Budući da je oborinska odvodnja širi sustav čije rekonstrukcije uključuju i rekonstrukcije prometnica prvo će se, tijekom ove godine, izvesti rekonstrukcija na Zagrebačkoj ulici, za što je već izrađen projekt, a potom nastaviti s ulicama za koje je u tijeku izrada projektne dokumentacije – navodi se u odgovoru iz Grada Dubrovnika.
 

Ukoliko i Vi imate sličnih komunalnih problema u susjedstvu, bez obzira o kojem je djelu Dubrovnika riječ, slobodno nam pišite na info@dulist.hr, rado ćemo vas posjetiti i pomoći u rješavanju problema u Vašem susjedstvu kontaktirajući nadležne institucije.

 

Pročitajte još

[FOTO] KOD ONOFRIJEVE FONTANE Pronađeni ostatci velike gradske gustijerne

Dulist

Nila Miličić Vukosavić dobitnica nagrade HRT-a za životno djelo

Dulist

JUBILARNI MIDSUMMER SCENE FESTIVAL Za desetu godišnjicu ‘Put oko svijeta’

Dulist