Sport

PRVI PUT U NOVOJ LIGI Jug dočekuje Crvenu zvezdu!

PRVI PUT U NOVOJ LIGI Jug dočekuje Crvenu zvezdu!

Nova Triglav regionalna vaterpolo liga iz kola u kolo donosi nova uzbuđenja. U petom nas očekuje atraktivna utakmica u kojoj Jug Croatia osiguranje, jedan od najtrofejnijih svjetskih klubova, po prvi puta ove sezone dočekuje beogradsku Crvenu zvezdu.

Utakmica je ovo velikog emocionalnog naboja u kojoj će Dubrovčani pred domaćom publikom zasigurno dati maksimum, kako bi Zvezdu pobijedili sa što boljim rezultatom.

Utakmica Jug Co – Crvena zvezda igra se na bazenu u Gružu, u srijedu 5. studenog u 18.15 sati. Za sve koji nisu u mogućnosti doći uživo bodriti Jug osiguran je izravan TV prijenos, koji mogu pratiti svi MAXtv korisnici na Arenasport kanalima.

Ulaznice za derbi utakmicu petoga kola mogu se kupiti po cijeni od 30 kuna u fan shopu VK Jug CO u Atlant centru, a one uz predočenje pokaza JP Libertas su po 10 kuna. Godišnja pretplata za sve utakmice iznosi 150 kuna.

Nakon prva četiri kola, u grupi A riječko Primorje EB i Radnički Kon Tiki dijele vodeće pozicije sa po 12 bodova, dok je Mladost treća, s 9 bodova. U grupi B domaćin derbi utakmice Jug CO vodeći je s 12 bodova, drugo mjesto čuva Jadran HN, a na trećoj je poziciji Crvena zvezda sa 6 bodova.

U Triglav regionalnoj vaterpolo ligi igra 15 klubova. Predstavnici Hrvatske su:

HAVK Mladost, VK Jadran, VK Jug CO, VK Medveščak, VK Mornar BS, OVK POŠK i VK Primorje EB. Od srpskih klubova u Ligu su ušli: VK Crvena zvezda, VK Partizan, VK Radnički i VK Vojvodina. Predstavnici Crne Gore su VK Budva, PVK Jadran i VK Primorac, dok je jedini slovenski predstavnik AVK Branik iz Maribora.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist