Aktualno

PRVI PROBLEMI ŽUPSKE DVORANE Sreća pa je kraj školske godine!

PRVI PROBLEMI ŽUPSKE DVORANE Sreća pa je kraj školske godine!

Proteklu godinu obilježili su u Župi dubrovačkoj kapitalni projekti. Neki od njih radili su se godinama kao župska dvorana, konačno otvorena prije svega nekoliko dana.

Njezin završetak, pokraj OŠ Župa dubrovačka, jedna je od najljepših vijesti koje smo nedavno čuli iz ove općine, a vrijedi odsjetiti i na nedavni razgovor načelnika općine Silvija Nardellija, koji je kazao kako su dobili od Ministarstva prosvjete i sporta suglasnost za početak korištenja dvorane u sportske, ali i druge rekreativne svrhe.

-Povjerenstvo Ministarstva dalo nam je svu potrebnu dokumentaciju za korištenje. Uskoro ćemo posložiti stvari da tu dvoranu, osim školaraca koji su nam najvažniji korisnici, odnosno, oni imaju prioritet, počnu u slobodnim terminima koristiti i naši sportski klubovi kao i rekreativci. Na taj način poboljšava se kompletan sportski i rekreativan život Župe dubrovačke, a građani i sportski klubovi s područja naše općine moći će u slobodnim terminima koristiti dvoranu – kazao nam je nedavno Nardelli.

No, s korištenjem dvorane, javile su se i prve reakcije, neke pozitivne, a neke nažalost negativne. Naime, nekolicina roditelja nazvala je redakciju DuLista, žaleći se na nevjerojatnu vrućinu koja vlada u dvorani kad je u njoj više djece, te kako djeluje ‘kao da ne rade klime’.

Što o svemu kaže ravnatelj župske osnovne škole Anton Jurkić pročitajte u tiskanom izdanju DuLista.

 

Pročitajte još

RASPITALI SMO SE Kad će voda poteći lapadskim fontanama?

Dulist

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist