Sport

PRVI DUBROVAČKI POLUMARATON Uskoro i službeni promo video

PRVI DUBROVAČKI POLUMARATON Uskoro i službeni promo video

Snimanje promotivnog video spota za Prvi međunarodni dubrovački polumaraton održano je u nedjelju, 23. studenoga na nekim od najzanimljivijih dionica rute utrke koja će se održati 10. svibnja 2015. godine u našem Gradu.

Snimanje je izazvalo veliku zainteresiranost turista koji su danas posjetili naš Grad, ali i brojnih naših sugrađana koji su se u nedjelju zatekli na lokacijama snimanja.

Glavnu ulogu u spotu imali su trkači Dubrovnik runa, koji okuplja domaće entuzijaste i zaljubljenike u trčanje te koji djeluju kao sastavni dio Atletskog kluba „Dubrovnik“. Oni svojim znanjem i iskustvima s drugih maratona i polumaratona na kojima su sudjelovali aktivno pomažu u organizaciji cijelog događaja.

Promotivni video materijal bit će objavljen uskoro na Facebook i internetskoj stranici: http://www.dubrovnikinternationalhalfmarathon.com/

Dubrovački polumaraton želi se ovim putem zahvaliti svim sugrađanima koji su svojim strpljenjem i razumijevanjem pridonijeli da se snimanje spota odradi bez ikakvih problema i prekida te PU Dubrovnik koja nam je omogućila policijsku pratnju sa službenim motociklom.

Za snimanje promotivnog videa zaduženi su Maro Bošnjak, Dominik Miljak i Eugen Miljan, dok su za montažu zaduženi Maro Bošnjak i Dominik Miljak.

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist