Natrag
17.8.2017 13:53

facebook

twitter

google

rss

dulist

PRVI DUBROVAČKI POLUMARATON Uskoro i službeni promo video

23.11.2014 @ 19:30 Dulist Sport
14;14

Podijelite:

Snimanje promotivnog video spota za Prvi međunarodni dubrovački polumaraton održano je u nedjelju, 23. studenoga na nekim od najzanimljivijih dionica rute utrke koja će se održati 10. svibnja 2015. godine u našem Gradu.

Snimanje je izazvalo veliku zainteresiranost turista koji su danas posjetili naš Grad, ali i brojnih naših sugrađana koji su se u nedjelju zatekli na lokacijama snimanja.

Glavnu ulogu u spotu imali su trkači Dubrovnik runa, koji okuplja domaće entuzijaste i zaljubljenike u trčanje te koji djeluju kao sastavni dio Atletskog kluba „Dubrovnik“. Oni svojim znanjem i iskustvima s drugih maratona i polumaratona na kojima su sudjelovali aktivno pomažu u organizaciji cijelog događaja.

Promotivni video materijal bit će objavljen uskoro na Facebook i internetskoj stranici: http://www.dubrovnikinternationalhalfmarathon.com/

Dubrovački polumaraton želi se ovim putem zahvaliti svim sugrađanima koji su svojim strpljenjem i razumijevanjem pridonijeli da se snimanje spota odradi bez ikakvih problema i prekida te PU Dubrovnik koja nam je omogućila policijsku pratnju sa službenim motociklom.

Za snimanje promotivnog videa zaduženi su Maro Bošnjak, Dominik Miljak i Eugen Miljan, dok su za montažu zaduženi Maro Bošnjak i Dominik Miljak.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana