Sport

PRŠTE MEDALJE Juniorski prvaci Oberan, Raguž i Roko

PRŠTE MEDALJE Juniorski prvaci Oberan, Raguž i Roko

Dubrovački judo klubovi ponovno su ostvarili odlične rezultate na održanom prvenstvu Hrvatske za uzrast juniora te za uzrast dječaka i djevojčica. Tri judo kluba s krajnjeg juga Hrvatske vraćaju se doma s titulama juniorskih prvaka Hrvatske.

Član Judo kluba Dubrovnik Matej Raguž postao je juniorskim prvakom Hrvatske u kategoriji do 100 kilograma. Sve četiri borbe uključujući i onu finalnu pobijedio je ipponom. U kategoriji -73 kg juniorskim prvakom proglašen je Stjepo Roko (JK Dubrovnik 1966), dok je Iva Oberan, članica JK Župa dubrovačka, zlatnu medalju odnijela u kategoriji juniorki -57. Karlo Putica u kategoriji juniora osvojio je treće mjesto, kao i Mara Lonza u konkurenciji juniorki, oboje iz JK Dubrovnik 1966.

U kategoriji dječaka prva mjesta zauzeli su članovi JK Ura Nage Fran Kužnin (-34 kg) i Mauricio Bratičević (-38 kg), a u kategoriji djevojčica (-63 kg) zlato je odnijela Paula Belemčić iz JK Dubrovnik 1966.

Srebrne medalje uzeli su u kategoriji dječaci Marko Vareškić (-50, JK Dubrovnik 1966) te Ivan Lale (-42 kg, Ura Nage).

Dvije brončane medalje pošle su u ruke natjecateljica JK Dubrovnik – u kategoriji do 36 kilograma Mihaela Đuho, te Karmen Knego u kategoriji preko 63 kilograma. Član JK Župa dubrovačka Blago Krtalić zauzeo je treće mjesto u kategoriji dječaka -55 kg.

Pročitajte još

POBJEDA ZA SQUARE! U napetoj utakmici svladali Olmissum

Dulist

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr