Grad

PROSTORI U LAĐAMA U ZAKUP Culture club Revelin i u Lazaretima?!

PROSTORI U LAĐAMA U ZAKUP Culture club Revelin i u Lazaretima?!

Na gradonačelnikov javni poziv za iskazivanje interesa za davanje u zakup sedam poslovnih prostora u obnovljenim Lazaretima javilo se tek pet zainteresiranih.

Najveći interes, redom ugostitelja, zavladao je za ujedno i najvećim poslovnim prostorom u Lazaretima u I. lađi (od zapada prema istoku), površine 180 kvadrata. Među njima je Hard Rock Cafe, čiji se dolazak u Dubrovnik najavljuje već godinama. Tako je Dubrovnik prije četiri godine posjetio i potpredsjednik franšize Hard Rock Cafea Oliver J. Munday. U potrazi za idealnom lokacijom susreo se i s gradonačelnikom Androm Vlahušićem. Iako se tada isticalo kako lokacija za Hard Rock Cafe mora biti unutar zidina, sad je i više nego očito da su i Lazareti dovoljno atraktivni za ovaj svjetski brand.

Uz Hard Rock Cafe, isti prostor za oko je zapeo i Lukši Frankoviću, vlasniku ugostiteljske tvrtke Afrika, inače aktualnog zakupca tvrđave Revelin. Tu su i Bruno Di Ceglie (novi gradski radio u interaktivnoj Radio kavani), te Dubrovnik Hermes (objekti Culto) koji je iskazao interes za ugostiteljstvo sa sadržajima za stariju populaciju.

Opširnije o budućim zakupcima prostora u obnovljenim lađama Lazareta pročitajte u novom broju tjednika DuList, koji se od danas nalazi u prodaji.

Pročitajte još

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović

Gradonačelnik primio državnog prvaka u parastolnom tenisu Franka Torića

Dulist