Natrag
20.9.2017 09:41

facebook

twitter

google

rss

dulist

PROMOCIJA GRADA U DANSKOJ ‘King’s Landing’ u Metro Expressu

14.5.2014 @ 16:20 Dulist Grad
2;2

Podijelite:

Prošlog tjedna Dubrovnik se predstavio u glavnom gradu Danske – Kopenhagenu, putem poslovne radionice i prezentacije za danske novinare.

Dvadeset i osam predstavnika medija s pozornošću je popratilo informacije o turističkoj ponudi Dubrovnika, posebno u svjetlu činjenice da je naš grad trenutno najvažnija lokacija za snimanje serijala Game of Thrones.

Prvi neposredni učinak susreta s danskim novinarima i infomiranju tamošnje javnosti od strane PR agencije  ‘Ehrenberg Kommunikation’ koja je angažiran od strane HTZ –a za promociju turizma Hrvatske, u najvećim danskim besplatnim novinama Metro Xpress objavljen je tekst o Dubrovniku.

Riječ je o izdanju koje na dnevnoj bazi ima 500 000 jedinstvenih čitatelja u tisku i 850 000 jedinstvenih čitatelja online svakog tjedna.Vijest o Dubrovniku objavljena je u tiskanom izdanju, kao i online.

Uvođenjem izravnih avio linija iz Kopenhagena kompanija SAS i Norwegian Air Shuttle očekuje se daljnje povećanje dolazaka danskih turista koji su lani ostvarili rezultate za pedeset posto bolje nego u 2012. godini, ukupno ih je u Dubrovniku boravilo oko 4300 s ostvarenjem od gotovo 20 tisuća noćenja. Napisi u medijima, te kativnosti usmjerene  prema tour-operatorima i putničkim agentima zaisgurno će doprinijeti boljem poznavanju Hrvatske i Dubrovnika kao turističkih odredišta u Danskoj, u kojoj smo još uvijek relativno nepoznati.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana