DuList IN

PROMJENE U PROGRAMU Zašto se Puntižela prekida u 21 sat?

PROMJENE U PROGRAMU Zašto se Puntižela prekida u 21 sat?

Organizatori Puntižele, glazbene manifestacije koja će se u parku Striježice održati ovu subotu, 25. lipnja, imaju važnu obavijest za posjetitelje.

-Poštovani posjetitelji Puntižele, ove godine imamo jednu veliku novost na ‘repertoaru’! Naime, osim što je dvadeset godina ove vrijedne glazbene manifestacije, istu večer ćemo Puntiželu dodadno popuniti i s malo sporta. I mi smo se priključili EURO điru, pa tako organiziramo gledanje utakmice Hrvatska – Portugal u Lensu, s početkom u 21 sat. Za to vrijeme, koncert će biti prekinut, a nastavlja se odmah nakon pobjede! Pripremili smo projektor 4×3 m, s razglasom od 10 kW, stoga dođite, uživajte u redu dobre glazbe, redu sporta i redu zabave.
Također, napominjemo kako je u parku Striježice strogo zabranjeno korištenje pirotehnike zbog ljudi, parka samog, ali i opreme, instrumenata, šanka… Stoga će svako korištenje pirotehnike biti sankcionirano – ističu organizatori.
Podsjetimo, ovo su bendovi koji će vam uljepšati večer u Srebrenom: ZZ Mothers, Banditen Strasse, Porporela Sexy Show Band, Mystica, Consolidate, Material Damage, Feredon, Them Moose Rush, DISCIPLIN A KITSCHME te Kandžija i Gole Žene.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist