Crna kronika

PROMETNA U DRVENIKU Jedna osoba smrtno stradala, tri ozlijeđene

PROMETNA U DRVENIKU Jedna osoba smrtno stradala, tri ozlijeđene

Jedna osoba je smrtno stradala, jedna je teže, a dvije lakše ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 4.20 sati u Drveniku u Konavlima.

Kako se može saznati iz PU dubrovačko-neretvanske, riječ je o sudaru dva vozila, a svi sudionici prometne nesreće su hrvatski državljani.

Do prometne nesreće je došlo kada je 19-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registracijskih oznaka, izlazeći iz zavoja izgubio nadzor nad vozilom, prešao u suprotnu kolničku traku i udario u osobno vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 60-godišnjak. Uslijed zadobivenih ozljeda smrtno je stradao 60-godišnji vozač, dok su 19-godišnji vozač i njegov 20-godišnji suputnik lakše ozlijeđeni, a 24-godišnjak koji se s njima nalazio u vozilu zadobio je teže tjelesne ozlijede.

Na mjesto nesreće izašli su vatrogasci JVP Konavle, Policija i Cestarska služba Dubrovnik cesta, a prometnica je na tom dijelu bila zatvorena za promet do 8.15 sati zbog očevida nadležne državne odvjetnice.Teško ozlijeđena osoba prebačena je u Opću bolnicu Dubrovnik.

Pročitajte još

U hotelu Vis 2 pronađeno beživotno tijelo muške osobe

Dulist

TUŽNA VIJEST Preminula je cijenjena arhitektica Olivera Bravačić

Dulist

Napustio nas je Ivo Jelić, jedan od osnivača dubrovačkog HDZ-a

Dulist