Crna kronika

‘PROLJETNO ČIŠĆENJE’ TAVANA Građani predali bombe, granate, topovska zrna…

Oružje i droga

Od početka ožujka na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je dvanaest dragovoljnih predaja veće količine minsko-eksplozivnih sredstava i streljiva.

Građani s područja Dubrovnika, Metkovića, Ploča, Župe dubrovačke, Korčule i Konavala policiji su predali ukupno 1841 komada raznog streljiva, minobacačku granatu, 5 ručnih bombi, jednu pušku, jednu automatsku pušku, dijelove tromblona, topnički pancirni projektil, minobacačku minu i dva topovska zrna.

– Zahvaljujemo se svim građanima koji su do sada prepoznali značaj akcije ‘Manje oružja-manje tragedija’ i vratili oružje i streljivo te time otklonili opasnost iz svoje okoline, a sve druge građane pozivamo da slijede njihov primjer te ih podsjećamo kako i dalje mogu bez vremenskog ograničenja predati zabranjeno i dozvoljeno oružje i streljivo. Naglašavamo da se protiv njih neće pokretati prekršajni niti kazneni postupak, dovoljno je da se obrate najbližoj policijskoj postaji ili na broj 192, nakon čega će policijski službenici u civilu doći na dogovoreno mjesto i preuzeti opasna sredstva – poručuju iz PU dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte još

GOSPODARSKI KRIMINALITET Nizom kaznenih djela 41-godišnjak pričinio štetu od preko 100 tisuća eura

Dulist

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist

Vozio pijan i bez važeće vozačke dozvole

Dulist