Aktualno

PRODUŽEN MANDAT Roko Tolić na čelu Zračne luke Dubrovnik do kraja natječaja

PRODUŽEN MANDAT Roko Tolić na čelu Zračne luke Dubrovnik do kraja natječaja

Roku Toliću ponovno je produžen mandat na mjestu direktora Zračne luke Dubrovnik, nakon što je to posljednji put napravljeno prije mjesec dana, točnije 22. rujna 2017. godine.

– S obzirom da je natječajni postupak za izbor i imenovanje člana Uprave-direktora Zračne luke Dubrovnik još u tijeku, Skupština Zračne luke Dubrovnik produžila je mandat direktoru kako bi se, do okončanja postupka i imenovanja Uprave, osigurao nesmetan rad i upravljanje Zračnom lukom – odgovorili su danas na upit DuLista iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

– Napominjemo da će se, kao i do sada, osigurati kontinuitet upravljanja Zračnom lukom Dubrovnik i time osigurati sigurno i učinkovito odvijanje zračnog prometa te očuvanje prometne povezanosti dubrovačke regije – istaknuli su u svom odgovoru.

Dodajmo kako prrema Uredbi o kriterijima za provedbu postupaka odabira i imenovanja kandidata za predsjednike i članove uprava trgovačkih društava i drugih pravnih osoba od strateškog i posebnog interesa za Republiku Hrvatsku, natječajne postupke provodi Ministarstvo državne imovine u suradnji s resornim ministarstvima.

 

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist