Hrvatska

Pročitajte bisere kandidata za ustavne suce, među njima i dubrovačkog javnog bilježnika!

Pročitajte bisere kandidata za ustavne suce, među njima i dubrovačkog javnog bilježnika!

Dubrovački javni bilježnik Anđelko Stanić, inače rođeni Splićanin, jedan je od 12 kandidata za dva upražnjena mjesta sudaca Ustavnog suda.

No, zanimljivo je istaknuti kako je veći dio životopisa ovih 12 kandidata pun gramatičkih i inih grešaka, a mnogi će vas nasmijati brojnim biserima, posebno u dijelovima u kojima se kandidati za ove visoke funkcije u RH hvale svojim vještinama poznavanja rada na računalu, jezičnim sposobnostima i slično.

U tu kategoriju spada i sam Stanić, koji se u životopisu, objavljenom na stranicama Hrvatskog sabora, pohvalio kako ‘samostalno radi računalnim programima Winword (WORD, OUTLOOK, EXCELL, POWERPOINT), Google programima (Google mail, translate)’. Stanić je imao potrebu u životopis uvrstiti i činjenicu kako ‘potječe iz obitelji gdje je već pradjed imao akademsku diplomu, a djed je bio notar itd’.

Odvjetnik s Krka Želimir Brozović nasmijat će vas već u prvoj rečenici svog životopisa gdje piše: ‘U obitelji Eve i Zvonimira Brozovića rodio sam se 29.07.1957., gdje završavam osnovnu školu i Gimnaziju Vladimir Nazor’, dok bivša pravobraniteljica za djecu Mila Jelavić ‘samostalno radi na kompjuteru’. Ima tu još raznih bisera, nepismenosti…, u što se možete uvjeriti i sami ovdje.

 

Pročitajte još

OD PREVLAKE DO ILOKA Biciklistički maraton u spomen ubijenih redarstvenika u Borovu selu

Dulist

Isplata povrata poreza počinje 2. svibnja

Dulist

NADZOR BRZINE Postavlja se 110 novih kućišta i skoro 40 kamera diljem Hrvatske

Dulist