Vaše vijesti

PROBLEMI S ČEKAONICOM ‘Klupe su preniske, a zbog nedostatka nadstrešnice autobus čekamo u telefonskoj govornici’

PROBLEMI S ČEKAONICOM 'Klupe su preniske, a zbog nedostatka nadstrešnice autobus čekamo u telefonskoj govornici'

Građani, a posebno umirovljenici, iz Čokolina požalili su nam se na loše stanje čekaonice na autobusnom stajalištu preko puta skretanja s Puta Iva Vojnovića u to naselje na Montovjerni.

-Veliki su problem dvije klupe koje su preniske. Kad se pločnik popločavao one su jednostavno ostale ukopane u zemlju, a nisu ih nasadili na pločnik. Mnogi od nas ne mogu se spustiti toliko nisko da bi sjeli, a oni kojima to pođe za rukom potom imaju problem s ustajanjem. Jednostavno, kad sjednemo koljena su nam u zraku! – žale nam se sugrađani, ali to nije i njihova jedina primjedba.

-Za razliku od mnogih na području grada ova čekaonica nema nikakvu nadstrešnicu niti ikakav oblik zaklona od kiše ili vjetra, a oni koji žive u ovom dijelu grada znaju kako i kiša i vjetar nose sve pred sobom baš na tom mjestu. Vidjeli smo neke kako se sklanjaju u telefonsku govornicu. To zbilja nema smisla – smatraju naši sugrađani.

Tvrde kako su o svom problemu kontaktirali i direktora Libertasa Đura Deranju i zamjenika gradonačelnika Željka Raguža, ali dosad bez uspjeha. Nadaju se kako će preko medija ipak uspjeti doprijeti do nadležnih kako bi se ovaj problem čim prije riješio.

Foto: čitatelj

Pročitajte još

PROBLEMATIČNI ZNAKOVI KRAJ DOMA ZDRAVLJA ‘Mi se snalazimo, dok stranci rade opasne greške’

Dulist

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist

U PORTU ‘Može li netko ovo iščupat? Potkopalo je kamen…’

Dulist