Sport

PRO RECCOVA STRANA PRIČE ‘Suknu smo ponudili mjesto pomoćnog trenera, ali nas je odbio’

PRO RECCOVA STRANA PRIČE 'Suknu smo ponudili mjesto pomoćnog trenera, ali nas je odbio'

Sandru Suknu ugovor s Pro Reccom prestao je vrijediti još u prosincu kad nije prošao liječnički pregled, a klub mu nije jednostrano otkazao suradnju, već mu je ponuđeno mjesto ‘desne ruke’ trenera Vujasinovića, što je Cavtaćanin odbio, piše danas internetski portal Waterpoloworld.

U odnosu na pisanje medija u Hrvatskoj, riječ je o poprilično drukčijoj verziji priče o ‘naprasnom otkazu’ Sandru Suknu u talijanskom prvaku.

-Nakon što nije dobio odobrenje za nastup zbog problema sa srcem u prosincu 2017., talijanski klub prestao se nadati da će ga više vidjeti u bazenu pa su mu ponudili mjesto pomoćnog trenera, ‘desne ruke’ Vlada Vujasinovića. Sukno, koji se još uvijek nada da će se vratiti igranju vaterpola, odbio je tu ponudu – ističe se na Waterpoloworld.

-Ono što se dogodilo Suknu nam je naštetilo. Sigurno bismo voljeli odigrati ovu sezonu s njim u sastavu. Nakon svega što se dogodilo, ponudili smo mu da ostane u klubu kao Vujasinovićev pomoćnik, ali Sandro je odbio – rekao je predsjednik PRO Recca Maurizio Felugo.

Waterpoloworld nadalje ističe kako je PRO Recco angažirao najbolje kardiologe kako bi utvrdio zdravstveno stanje Cavtaćanina, nakon čega je odlučeno da se ne može vratiti u bazen.

-S druge strane, Sukno i Hrvatski vaterpolski savez misle da se to još može dogoditi. Njegova budućnost kao sportaša ovisi o novim zdravstvenim pregledima koje je obavio u Clevelandu. Prema tome, jedino HVS ima odgovornost odlučiti hoće li Sukna vratiti u bazen ili neće – zaključuje se u tekstu na Waterpoloworld.

Pročitajte još

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

Jugaši u finalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist