Natrag
23.10.2017 19:03

facebook

twitter

google

rss

dulist

Primanje za trostrukog kadetskog prvaka Hrvatske

2.3.2017 @ 13:04 Dulist Sport

Podijelite:

Trostrukog kadetskog prvaka Hrvatske Maria Šurkovića i njegovog trenera Frana Ćirka primili su u srijedu povjerenica Vlade RH Nada Medović i pročelnik UO za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić te mu u ime Grada Dubrovnika uputili čestitke na postignutim rezultatima.

Povjerenica Medović istaknula je kako mladi i uspješni Šurković može biti uzor brojnoj djeci i mladima te kako njegov uspjeh i predan rad služe na ponos ne samo njemu i njegovim roditeljima već i cijelom Gradu.

Mario Šurković, učenik Osnovne škole Marina Držića, plivanjem se bavi od svoje šeste godine, a osvojene zlatne medalje ujedno su mu i prve medalje s državnog prvenstva.

Ponos iznimnim uspjehom i postignutim rezultatima ne skrivaju ni Šurkovićev trener Frane Ćirak, a ni roditelji ističući kako jesu očekivali medalju na Prvenstvu, ali tri zlata i titulu trostrukog kadetskog prvaka Hrvatske nisu.

Podsjetimo, Mario Šurković kadetskim prvakom Hrvatske postao je na Prvenstvu Hrvatske za kadete koje se održalo u Dubrovniku 11. i 12. veljače. U jakoj konkurenciji najboljih hrvatskih kadeta bio je najbrži u utrkama 100 leđno s vremenom 58.99, 200 leđno s vremenom 2:09.28, te 100 slobodno s vremenom 53.65.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana