Natrag
20.8.2017 13:59

facebook

twitter

google

rss

dulist

PRILOG UZ NOVI DULIST Visia Croatica: Zašto je važan Imunološki zavod?

3.6.2015 @ 8:51 Dulist Aktualno
3;3

Podijelite:

Koliko je Imunološki zavod važan za domaće zdravstvo i zašto je ipak prepušten propadanju – saznajte odgovore na ova pitanja u prilogu građanske inicijative Visia Croatica novom broju tjednika DuList, koji među prvim tiskovinama u Hrvatskoj donosi prilog Visia Croatica.

Doznajte zbog kojih je proizvoda Imunološkog Hrvatska najbolja u svijetu, zašto su mnogi bacili oko na proizvodnju u Rockfellerovoj i postoji li još nade za spas.

– Odlučili smo putem tiska približiti svakoj obitelji model spasa Imunološkog zavoda koji nudi Visia Croatica. Novine su jedini medij u kojem možemo detaljno objasniti tako važnu i složenu stvar. Cilj nam je da svaka obitelj sudjeluje u spasu Imunološkog zavoda i upravo zato je najmanji ulog postavljan na stotinu kuna. To je prihvatljivo najvećem broju građana i jedino brojnost svih nas ulagača, jamstvo je da će Imunološki zavod opstati i trajno ostati u rukama građana. Druga alternativa je vjerojatno stečaj Zavoda – kaže Đuro Lubura, urednik novina Visia Croatica tiskanih u 2 milijuna primjeraka i jedan od pokretača građanske inicijative Visia Croatica.

U prilogu o Imunološkom zavodu kroz razgovore s liječnicima, profesorima, stručnjacima, braniteljima, aktivistima i drugim uglednicima otkrivamo vrijednost proizvodnje koju Imunološki ima ili ju je nekad imao.

– Imunološki zavod sad više nema vremena i ako u ovakvom statusu dočeka idući mjesec, otići će u stečaj po sili novog stečajnog zakona koji stupa na snagu 1. srpnja. Dogodi li se to, netko će za njegovu propast morati preuzeti odgovornost pred građanima koji nude rješenje – kaže Lubura.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana